Κέιτ Ουίνσλετ & Έμα Στόουν στη νέα ταινία του Λάνθιμου!

Δημοσίευση: 24 Σεπτεμβρίου 2015, 20:44
Συντάκτης:

Όπως έγραψε το Deadline πριν λίγα λεπτά, η Κέιτ Ουίνσλετ, η Έμα Στόουν και η Ολίβια Κόλμαν (Tyrannosaur, The Iron Lady, Locke, αλλά και μικρό ρόλο στο The lobster) θα πρωταγωνιστήσουν στην επόμενη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου που μοιάζει να έχει μπει για τα καλά στην φάση του Χόλιγουντ και ολοένα και περισσότεροι παραγωγοί και διάσημοι αστέρες δείχνουν να τον εμπιστεύονται...

To φιλμ έχει τίτλο "The favourite", είναι ιστορικό δράμα και αφορά την περίοδο στα τέλη του 17ου αιώνα και τις πλιτικές μηχανορραφίες στη αυλή της Βασίλισσας Άννας, της τελευταίας μονάρχης των Σκωτσέζων και δη του Οίκου των Στιούαρτς. Η Κόλμαν θα υποδυθεί την Άννα, η Ουίνσλετ την -έμπιστη ακόλουθό της- Δούκισα του Μάρλμπορο (σας λέει κάτι το όνομα; lol!), ενώ η Στόουν την Αμπιγκέιλ Μάσαμ, μια ξεπεσμένη πρώην αριστοκράτισα, γνωστή από το παρελθόν της Δούκισας του Μάρλμπορο που κερδίζει μια θέση στην αυλή της βασίλισας με αμφισβητούμενες μεθόδους.

Το ενδιαφέρον επίσης της υπόθεσης θα είναι ότι σενάριο αυτή την φορά δεν θα γράψει ο Ευθύμης Φιλίππου, αλλά οι Ντέμπορα Ντέιβις και Τόνι ΜακΝαμάρα, μοιάζει λοιπόν και αυτό από μόνο του ένα ενδιαφέρον πείραμα. 

Ευχάριστα νέα όλα αυτά, αναμένουμε για περισσότερα ονόματα στο καστ και θα σας ενημερώσουμε προσεχώς.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos