/ Πήγες Θερινό Σινεμά;

Θα μετρήσουμε πολλά αστέρια μέχρι να ολοκληρώσουμε το αφιέρωμα στα θερινά!

Δες που πήγαμε μέχρι τώρα
News

Κάθριν Ζέτα Τζόουνς: "Τέλος οι προϊστορικοί άνδρες"Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς βρέθηκε στις Κάννες για να προμοτάρει το νέο της φιλμ «Cocaine Godmother», την πρώτη μεγάλου μήκους σκηνοθετική απόπειρα του Γκιγιέρμο Ναβάρο, βραβευμένου με με Όσκαρ για την διεύθυνση φωτογραφίας στον «Λαβύρινθο του Πάνα», αλλά και επί σειρά ετών στενού συνεργάτη του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο. Η Τζόουνς υποδύεται την Γκριζέλντα Μπλάνκο, τη διάσημη Κολομβιανή βαρόνη των ναρκωτικών.

H 48χρονη Ουαλή καλλονή τοποθετήθηκε στο θέμα του Χάρβεϊ Ουαϊνστάιν και ήταν ξεκάθαρη: «H πτώση του Αμερικανού παραγωγού Χάρβεϊ Ουάινσταϊν θα σηματοδοτήσει το τέλος των “προϊστορικών ανδρών” που επιτίθενται στις γυναίκες».

Η Τζόουνς εξέφρασε την ελπίδα ότι το σκάνδαλο αυτό των σεξουαλικών παρενοχλήσεων και επιθέσεων δείχνει μια στροφή στον τρόπο συμπεριφοράς απέναντι στις γυναίκες, και πέρα από το Χόλιγουντ, «σε όλους τους τομείς, τους θεσμούς, τα σχολεία...».

«Ελπίζω ότι αυτοί οι προϊστορικοί χοντράνθρωποι που νομίζουν ότι μπορούν να βγαίνουν λάδι έχοντας αυτή τη συμπεριφορά ανήκουν πλέον σε ένα είδος που έχει εξαφανιστεί. Βέβαια, για τις γυναίκες, η ισότητα στον εργασιακό χώρο παραμένει μια μάχη. Ο σεξισμός δεν είναι "ένα πρόβλημα που περιορίζεται στη βιομηχανία του κινηματογράφου, του θεάτρου ή της τηλεόρασης. Ως γυναίκες, κατηγορούμαστε συνεχώς ότι είμαστε υπέρ το δέον φιλόδοξες. Οι άνδρες δεν το καταλαβαίνουν. Θα έπρεπε να είμαστε περήφανες που έχουμε φιλοδοξίες και όχι να προσπαθούμε να το κρύβουμε».

Δημοσίευση: 18 Οκτ. 2017, 11:48
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η νέα ταινία του Σπάικ Λι έχει γνωρίσει την...
1ώρα
expanse season 3
Με την τρίτη σεζόν του The Expanse να ολοκληρώθηκε...
21 ώρες
Σύνοψη: Το 1938 Γερμανοί επιστήμονες διασπούν το άτομο, και...
23 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο