Kαταραμένε καρκίνε...

Δημοσίευση: 20 Ιουλίου 2016, 16:24
Συντάκτης:

Ο γαμημένος ο καρκίνος έχει θερίσει πολύ κόσμο. Ευχόμαστε να ανήκετε στην μειοψηφία που δεν έχει στείλει στον άλλο κόσμο κάποιο κοντινό σας πρόσωπο. Δεν συμβαίνει δυστυχώς το ίδιο και με εμάς και κάθε φορά που μαθαίνουμε μια σχετική είδηση, την σχολιάζουμε, ίσως για να ξορκίσουμε αυτή την σύγχρονη κατάρα.

Η Σάνεν Ντόχερτι έγινε διάσημη ως Μπρέντα από το δημοφιλές Beverly Hills 90210 των 90s, χωρίς να καταφέρει ανάλογη συνέχεια στην καριέρα της. Πριν από έναν χρόνο αποκάλυψε πως δίνει μάχη με τον καρκίνο του μαστού.

Πρόσφατα ομολόγησε πως μετά τη διάγνωση και τις θεραπείες δεν θα μπορέσει να κάνει παιδιά και δεν θα αποφύγει το σοβαρό χειρουργείο. Ενώ τόνισε πως η ασθένειά τσάκισε την καριέρα της, καθώς σταμάτησαν όλες οι προτάσεις για δουλειές.  

Πριν μερικές ώρες αποφάσιστε να μοιραστεί τις δραματικές ώρες που περνά σε facebook και twitter, θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα, ίσως να ξορκίσει αυτή την κατάρα, όπως είπαμε. 

Με την μητέρα της Ρόζα και την κολλητή της Ανν Κορτράιτ στο πλευρό της, πόσταρε φωτό από την διαδικασία, πριν, κατά την διάρκεια και μετά που ξύρισε τα μαλλιά της.

Οι φωτογραφίες είναι συγκλονιστικές, η διακύμανση των συναισθημάτων σου τσακίζει την καρδιά. Ευχόμαστε κουράγιο, δύναμη και ελπίζουμε να βγει νικήτρια από την -άνιση στις περισσότερες περιπτώσεις- μάχη.

 

Πρώτη δημοσίευση: 20 Ιουλίου 2016, 16:24
Ενημέρωση: 20 Ιουλίου 2016, 16:24
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos