Κάννες 18: O Τζον Τραβόλτα επιστρέφει 40 χρόνια μετά το «Grease»

Δημοσίευση: 15 Μαΐου 2018, 21:23
Συντάκτης:

Σαράντα χρόνια μετά το «Grease» ο Τζον Τραβόλτα επιστρέφει στις Κάννες. Το καλτ μιούζικαλ θα προβληθεί στο Σινεμά της παραλίας των Καννών αύριο, βράδυ Τετάρτης, για τον εορτασμό των 40 χρόνων από την πρώτη προβολή του. Και οι θαυμαστές του θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τον πρωταγωνιστή Τζον Τραβόλτα που επιστρέφει στη γαλλική Ριβιέρα για την προώθηση της νέας ταινίας του με τίτλο «Gotti», η οποία αναφέρεται σε έναν διαβόητο γκάνγκστερ της Νέας Υόρκης.

Το 1978, ο Τραβόλτα είχε ήδη στο ενεργητικό του το mega hit «Saturday Night Fever» και παρουσίασε στις Κάννες το «Grease», το οποίο έγινε τεράστια επιτυχία με τα τραγούδια από τη μουσική της ταινίας να πατούν κορυφή στα charts.

Ο 64χρονος σταρ είχε κατακτήσει (μαζί με τον Ταραντίνο και το υπόλοιπο καστ) τις Κάννες το 1994, όταν το «Pulp Fiction» είχε αποσπάσει τον Χρυσό Φοίνικα.

Στη νέα του ταινία, ο Αμερικανός ηθοποιός υποδύεται τον γκάνγκστερ Τζον Γκότι, έναν αρχιμαφιόζο νονό που πέθανε το 2002. «Ο χαρακτήρας που υποδύομαι είναι πολύ διαφορετικός από αυτό που είμαι εγώ, από τον τρόπο που σκέπτομαι και από τις αξίες μου. Ο γκάνγκστερ είναι ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο, κάτι που είναι ευχάριστο να υποδυθείς», είπε ο Τραβόλτα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos