Καλά Χριστούγεννα κύριε Μάρεϊ! Trailer!

Δημοσίευση: 26 Μαΐου 2015, 13:02
Συντάκτης:

Τα καλύτερα τηλεοπτικά Χριστούγεννα, θα είναι τα επόμενα. Το Netflix ανακοίνωσε πως θα προβάλλει τον προσεχή Δεκέμβριο το "A Very Murray Christmas" και έδωσε ήδη το teaser trailer!


Γραμμένο από την Σοφία Κόπολα, τον Μπιλ Μάρεϊ και τον Μιτς Γκλέιζερ (Scrooged) και σκηνοθετημένο από την Κόπολα θα είναι ένας φόρο τιμής σε κλασικές βαριετέ εκπομπές με τον Μάρεϊ να υποδύεται τον εαυτό του ο οποίος ανησυχεί πως κανένας καλεσμένος δεν θα εμφανστεί στο show του, καθώς μια χιονοθύελλα έχει πλήξει τη Νέα Υόρκη.

Βέβαια, η τύχη είναι με το μέρος του και άπαντες θα έρθουν και θα ξεκινήσουν να χορεύουν και να τραγουδούν!Ποιοί θα είναι; Tζορτζ Κλούνι, Εϊμι Πόλερ, Πολ Σέιφερ, Μάικλ Σέρα, Μάιλι Σάιρους, Κρις Ροκ, Ρασίντα Τζόουνς και πολλοί ακόμα.

Το... ύφος του teaser σαφέστατα παραπέμπει σε "Lost In Translation" και ελπίζουμε και η Κόπολα να θυμίσει τον παλιό καλό εαυτό της!

Update 14/10/15: Νέο τιζεράκι μέσα σε χριστουγεννιάτικο mood και καμπαρέ feeling και αρκετές φρέσκιες φωτό από το feelgood τηλεοπτικό εγχείρημα που θα μας φτιάξει το κέφι στις γιορτές! 

Update 10/11/15: Τα Χριστούγεννα έρχονται νωρίτερα φέτος (4 Δεκεμβρίου στο Netflix) και έχουν το πόστερ που τους αξίζει! 

 

Update 20/11/15: Νέο τρέιλερ για το "A very Murray Christmas". Feelgood, τσαχπίνικο, διασκεδαστικό, με την Έιμι Πόλερ, τον Μάικλ Σέρα, την Μάιλι Σάιρους να διασκεδάζουν πλάι στον μέγιστο Μπιλ Ας πούμε απλά ότι για τα φετινά Χριστούγεννα ανυπομονούμε! 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos