ΣΕΙΡΕΣ

Ο Σον Πεν στο διάστημα

Δημοσίευση: 24 Σεπτεμβρίου 2017, 17:09
Συντάκτης:

Ο Σον Πεν θα προσθέσει το όνομά του στην –μακρά- λίστα με τους μεγάλους χολλιγουντιανούς σταρ που θα πρωταγωνιστήσουν σε τηλεοπτική σειρά.

Αυτό θα συμβεί στο «The First» του Μπο Γουίλιμον, δημιουργού του «House of Cards» στο Netflix.

Ο δις βραβευμένος με Όσκαρ Α' Ανδρικού ρόλου (για το «Mystic River» του Κλιντ Ίστγουντ και το «Milk» του Γκας Βαν Σαντ), 57χρονος σταρ θα υποδυθεί τον Τομ Χάγκερτι, έναν από τους πρώτους αστροναύτες που θα επανδρώσουν μία αποστολή αποικισμού στον Άρη και αφορά στις προκλήσεις και δυσκολίες που θα συναντήσουν.

Το «The First» αποτελεί παραγωγή της πλατφόρμας Hulu και αναμένεται το 2018.

Update 24/7/18: Μπορεί ο Σον Πεν πριν μερικούς μήνες να δήλωσε ότι αποδύρεται από την υποκριτική, κάτι τέτοιο όμως θα συμβεί μετά το "The First" για το οποίο ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα και υπάρχει πλέον τρέιλερ.

Έτσι, μετά τον πρώτο άνθρωπο που πάτησε στην Σελήνη, θα δούμε φέτος και τον πρώτο άνθρωπο που πάτησε στον Άρη, με το πρώτο επεισόδιο να έχει προγραμματιστεί για τις 14 Σεπτεμβρίου, ενώ στο καστ συναντάμε επίσης τους Νατάσα ΜακΕλόουν (Designated Survivor, Truman Show), Μπράιαν Λι Φράνκλιν (Godless, Free state of Jones), Τζέιμς Ράνσον (Mosaic, Sinister), Μελίσα Τζορτζ (The good wife, Grey's anatomy). 

Update 28/8/18: Πρώτο επίσημο τρέιλερ, σαφώς αναλυτικότερο και πιο περιγραφικό, με δυνατές σκηνές, τον Σον Πεν εμπνευσμένο και το μουσικό σκορ ίσως κάπως υπερβολικό. Εννοείται όμως ότι θα συντονιστούμε στις οθόνες μας στα μέσα Σεπτεμβρίου, ούτε συζήτηση.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos