ΣΕΙΡΕΣ

Kαι 3η και 4η σεζόν Stranger Things!

Δημοσίευση: 24 Aug 2017, 12:00
Συντάκτης:

Τα νέα του Stranger Things όσο πάει γίνονται ακόμα πιο ευχάριστα. Με δύο μήνες μονάχα να χωρίζουν τους φαν από την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν, επιβεβαιώθηκε μόλις και η ύπαρξη τρίτης σεζόν, από τους ίδιους τους αδερφούς Duffer. Οι δημιουργοί επιβεβαίωσαν πως σίγουρα θα υπάρξει 3η σεζόν και ίσως ακόμα και 4η που θα ολοκληρώσει τη σειρά. Ιδανικός αριθμός, κι αν το σκεφτεί κανείς, αφού η δεύτερη επερχόμενη σεζόν θα θέσει τα θεμέλια για το τέλος, η 3η σεζόν θα εμπεριέχει μία νέα ιστορία. Βέβαια πού ακριβώς θα πάει η ιστορία, δεν ξέρει κανείς ακόμα, αλλά σίγουρα οι αδερφοί Duffer έχουν μερικές ιδέες.

Σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο Vulture, ο Matt Duffer δήλωσε πως θέλει να κρατήσει την ιστορία να εξελίσσεται αλλά επίσης και να χαλαρώσει λίγο με τις δυσκολίες που βρίσκουν τα παιδιά-πρωταγωνιστές. «Δεν νομίζω πως μπορούμε να συνεχίσουμε να έχουμε διάφορα δυσάρεστα γεγονότα να συμβαίνουν στα παιδιά κάθε χρόνο». Όταν επίσης ρωτήθηκε για το εάν υπάρχει σχέδιο για το πώς θα συνεχιστεί η ιστορία τους, απάντησε προτείνοντας πως «πρέπει να φύγουν απλά από την πόλη!»

Ό,τι κι αν γίνει στην ερχόμενη σεζόν, τουλάχιστον γνωρίσουμε πως έπεται κι επόμενη. Το Stranger Things αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό και είναι πολύ πιθανό να αγαπηθεί και από τα βραβεία Emmy.  Ακόμα κι αν η 2η σεζόν δεν έχει βγει ακόμα, η 3η έχει νόημα. Και με την απόφαση να δημιουργηθούν πόστερ με αισθητική των ‘80s, το αποτέλεσμα είναι να δημιουργείται νοσταλγία για το παλιό και ενθουσιασμός για το νέο.

Όμως μέχρι τον Οκτώβριο που θα έχουμε νέα επεισόδια, είναι αρκετός καιρός για ενθουσιασμό και σκέψεις πάνω στις εξελίξεις! Όμως, ο Οκτώβρης δεν αργεί!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos