/ Πήγες Θερινό Σινεμά;

Θα μετρήσουμε πολλά αστέρια μέχρι να ολοκληρώσουμε το αφιέρωμα στα θερινά!

Δες που πήγαμε μέχρι τώρα
News

Το ΗΒΟ πρόσφερε 250.000 δολλάρια στους χάκερςΤο ΗΒΟ αποφάσισε να ενδώσει αρχικά στις απαιτήσεις των χάκερς που απειλούσαν με νέα διαρροή επεισοδίων και του σεναρίου από το φετινό Game Of Thrones, καθώς όπως διέρρευσε (sic) πρόσφερε 250.000 δολλάρια για να σταματήσουν την διαδικασία.

Ένα ποσό που δν ικανοποιεί τους πειρατές του διαδικτύου, οι οποίοι ζητούσαν περισσότερα και είναι πιθανό να απορριφθεί, αν και θεωρείται σαν μια κίνηση τακτικής ώστε να κερδηθεί χρόνος στην έρευνα που διεξάγεται για την εύρεση και την σύλληψή τους.

Παράλληλα, οι υπεύθυνοι του ΗΒΟ προθυμοποιήθηκαν να πληρώσουν και για την τεχνογνωσία των χάκερς, ώστε να χρησιμοποιηθεί για να βελτιωθούν και να απαλειφθούν τα κενά από το "τείχος προστασίας" των σάιτ και των e-mail τους.

Θυμίζουμε ότι οι συγκεκριμένοι χάκερς έχουν απειλήσει για διαρροή επεισοδίων και στα Ballers, Room 104, Insecure, ενώ θεωρούνται και υπεύθυνοι για την υπόθεση της Sony το 2014 και την διαρροή online του κινηματογραφικού "The interview" με Τζέιμς Φράνκο και Σεθ Ρόγκεν...

Δημοσίευση: 12 Aug 2017, 10:44
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σύνοψη: Ο Buck Ferguson (Josh Brolin) πρωταγωνιστεί σε μια...
1λεπτό
handmaid's tale season 2
49 λεπτά
george clooney forbes
To εξειδικευμένο περιοδικό Forbes ανακοίνωσε (όπως συνηθίζει κάθε χρόνο)...
4 ώρες