Η ιστορία του Έλληνα ήρωα από τον Κλιντ Ίστγουντ, έχει τρέιλερ:

Δημοσίευση: 23 Απριλίου 2017, 17:56
Συντάκτης:

Τον Αύγουστο του 2015 o ελληνικής καταγωγής Άλεκ Σκαρλάτος και δύο παιδικοί του φίλοι, ο Σπένσερ Στόουν και ο Άντονι Σάντλερ, βρίσκονταν σε μια αμαξοστοιχία με προορισμό το Παρίσι όταν αφόπλισαν έναν 26χρονο Μαροκινό τρομοκράτη λίγο πριν σπείρει το θάνατο. Για την πράξη αυτή τους απονεμήθηκε το παράσημο της Λεγεώνας της Τιμής από τη γαλλική κυβέρνηση, ενώ προσκλήθηκαν στον Λευκό Οίκο, όπου τιμήθηκαν επίσης από τον τότε Πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα.

Δύο χρόνια μετά, ο ηρωισμός τους θα μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη με την υπογραφή του Κλιντ Ίστγουντ.

Το 2015, οι Sadler, Skarlatos και Stone ταξίδευαν με τρένο από τις Βρυξέλες για το Παρίσι, στο οποίο είχε επιβιβαστεί ένας μαχητής του «Ισλαμικού Κράτους». Ο τρομοκράτης, οπλισμένος με ένα καλάσνικοφ και μεγάλη ποσότητα πυρομαχικών, σκόπευε να σκοτώσει όσους περισσότερους επιβάτες μπορούσε, αλλά οι τρεις Αμερικάνοι τουρίστες κατάφεραν να τον αιφνιδιάσουν και να τον εξουδετερώσουν πριν θέσει σε εφαρμογή το σχέδιό του. Ο Stone υπηρετούσε στην Αεροπορία των ΗΠΑ, ενώ ο Skarlatos ήταν μέλος της Εθνικής Φρουράς του Όρεγκον. Το φιλμ θα έχει το τίτλο «The 15:17 to Paris».

Ο Σκαρλάτος ανέβασε στο Instagram φωτογραφία με τον ίδιο και τον Ίστγουντ και σχολίασε: «Είχαμε την τεράστια τύχη ο θρυλικός Κλιντ Ίστγουντ να μεταφέρει στον κινηματογράφο την απόπειρα της τρομοκρατικής επίθεσης στο τρένο για το Παρίσι. Ξέρω ότι όλοι αγαπάτε τις ταινίες του. Μεγάλωσα μαζί του και είναι ο προσωπικός μου ήρωας. Νιώθουμε απίστευτη τιμή που ένας τόσο ταλαντούχος άνθρωπος θα διηγηθεί την ιστορία μας και αισθανόμαστε ταπεινοί γιατί εκείνη η μέρα θα μπορούσε να εξελιχθεί διαφορετικά για εμάς. Σας ευχαριστώ όλους. Ο Θεός είναι μεγάλος».

Update 14/12/17: To τρέιλερ είναι online και φανερώνει την μαχητική διάθεση του 87χρονου Κλιντ Ίστγουντ να υπερασπιστεί τον ανθρώπινο κοινωνικό ιστό από κάθε είδους τρομοκρατία, προσπαθώντας να σκιαγραφήσει τα πορτραίτα των αληθινών ηρώων που ενεπλάκησαν στο αληθινό αυτό περιστατικό. Στις αίθουσες στις 22 Φεβρουαρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

imaginary, από την Spentzos imaginary, από την Spentzos