Τρέιλερ και πρώτο clip για το "The favourite" του Λάνθιμου

Δημοσίευση: 2 Μαρτίου 2017, 13:50
Συντάκτης:

Συνεχίζονται οι... μεταγραφές για το "The favourite" του Γιώργου Λάνθιμου, καθώς αυτή την φορά προστέθηκε στο καστ ένα φρέσκο, καυτό, όνομα, αυτό του Νίκολας Χουλτ των Mad Max: Fury Road και των X-Men.

O 27χρονος θα σταθεί στο καστ δίπλα στην πρόσφατα βραβευμένη με Όσκαρ, Έμμα Στόουν και στις Ρέιτσελ Βάις, Ολίβια Κόουλμαν που είναι σαφώς πιο έμπειρες όσον αφορά στην συνεργασία τους με τον Έλληνα δημιουργό μετά το "Lobster". 

Εδώ μπορείτε να θυμηθείτε περισσότερα για το φιλμ, ενώ εδώ μπορείτε να διαβάσετε με ποιο θρυλικό φιλμ συγκρίνει η Ρέιτσελ Βάις το "The Favourite"...

Update 21/4/18: Η Fox ανακοίνωσε την έξοδο του φιλμ στις αμερικανικές αίθουσες στις 23 Νοεμβρίου και έδωσε στην δημοσιότητα την επίσημη σύνοψη: «Στις αρχές του 18ου αιώνα, η Αγγλία βρίσκεται σε πόλεμο με τους Γάλλους. Η Βασίλισσα Αν καταλαμβάνει το θρόνο, αλλά η στενή της φίλη Σάρα κυβερνά τη χώρα στη θέση της, ενώ ταυτόχρονα φροντίζει για την υγεία της Αν. Οταν μια νέα υπηρέτρια, η Αμπιγκέιλ, φτάνει στο παλάτι γίνεται η αγαπημένη της Σάρα που την παίρνει υπό την προστασία. Σταδιακά η Αμπιγκεϊλ παίρνει τη θέση της Σάρα ως η πιο στενή φίλη της Βασίλισσας και οι  φιλοδοξίες της δεν έχουν όριο...».

Update 9/7/18: Το πρώτο τρέιλερ είναι online και είναι εξαιρετικό, σχεδόν πνιγμένο στο μαύρο χιούμορ, με μια απολαυστική (και μεταμορφωμένη) Ολίβια Κόουλμαν στον ρόλο της ψυχικά διαταραγμένης βασίλισσας και μια ακαθόριστη απειλή να καραδοκεί σχεδόν σε κάθε πλάνο...

Update 31/8/18: Αυτό είναι το πρώτο clip από την ταινία, όπως το είδαμε στο Playlist:

Update 4/9/18: Ε-ΞΑΙ-ΡΕ-ΤΙ-ΚΟ και το δεύτερο τρέιλερ:

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos