Η Τζέσικα Τσαστέιν στο σύμπαν των X-Men

Δημοσίευση: 15 Ιουνίου 2017, 15:18
Συντάκτης:

Σε τελικές συζητήσεις για να ενταχθεί στο καστ του κινηματογραφικού σύμπαντος των X-Men βρίσκεται η Τζέσικα Τσάστεϊν.

Η 40χρονη σταρ αναμένεται στην ταινία «Dark Phoenix» να υποδυθεί τον ρόλο της Λιλάντρα, αυτοκράτειρας της εξωγήινης φυλής των Σι'αρ (Shi'ar) και σύντροφο του αρχηγού και μέντορα των X-Men, Τσαρλς Εξέβιερ, μαζί με την Τζένιφερ Λόρενς, τον Μάικλ Φασμπέντερ, τον Τζέιμς ΜακΑβόι, την Σόφι Τέρνερ και τον Νίκολας Χουλτ.

Την ταινία θα σκηνοθετήσει ο Σάιμον Κίνμπεργκ, κάνοντας το σκηνοθετικό του ντεμπούτο, μετά την συγγραφή των σεναρίων για τα «X-Men: Apocalypse» και «X-Men: Days of Future Past».

Το «Dark Phoenix» θα γυριστεί στο Μόντρεαλ και όπως ανακοίνωσε η Fox εντός του 2018 θα κυκλοφορήσουν τρεις ταινίες της Marvel. Η ταινία «Deadpool 2» την 1η Ιουνίου του 2018, και δύο ταινίες από την κινηματογραφική σειρά των X-Men, η ταινία «The New Mutants», στις 13 Απριλίου και η ταινία «Dark Phoenix» τον Νοέμβριο του 2018 (...)

Κεντρικός χαρακτήρας της ταινίας «Dark Phoenix» είναι η τηλεπαθητική Τζιν Γκρέι, το ρόλο της οποίας θα παίξει η τηλεοπτική «Σάνσα Σταρκ», Σόφι Τέρνερ. Η ιστορία βασίζεται στη σειρά κόμικς Uncanny X-Men, που κυκλοφόρησαν το 1976-1977, στην οποία η Γκρέι εκτίθεται σε θανατηφόρα ακτινοβολία κατά την επιστροφή της από μία αποστολή στο διάστημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos