ΣΕΙΡΕΣ

Η τελική μάχη στο Game Of Thrones έγραψε ήδη ιστορία!

Δημοσίευση: 10 Απριλίου 2018, 12:46
Συντάκτης:

Η τελευταία σεζόν για το τηλεοπτικό φαινόμενο «Game of Thrones» δυστυχώς αργεί ακόμα, αφού θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον επόμενο Απρίλιο. Οι ειδήσεις ωστόσο δεν σταματούν γύρω από τη σειρά με τους εκατομμύρια φανς ανά τον κόσμο. Πρόσφατα λοιπόν ο βοηθός σκηνοθέτη Jonathan Quinlan ανέβασε ένα πλέον διαγραμμένο ποστ στο Instagram, το οποίο ήταν στην ουσία ένα γράμμα που στάλθηκε από τους παραγωγούς της σειράς στο προσωπικό που δούλεψε, ευχαριστώντας τους για την σκληρή δουλειά που έριξαν για να γυριστεί επί 55 μέρες μία σκηνή μάχης. Ναι, καλά διαβάσατε, χρειάστηκαν 55 μέρες για να γυριστεί μία σκηνή μάχης για την 8η σεζόν, χρονικό διάστημα που αποτελεί φυσικά ρεκόρ για τηλεοπτική σειρά!

Το γράμμα ανέφερε: «Για τις 55 νύχτες. Για το κρύο, το χιόνι, την βροχή, τον αέρα, την λάσπη, τα σκατά προβάτων του Toome και τον αέρα του Magheramorne. Όταν 10 εκ. φανς θα παρακολουθούν αυτό το επεισόδιο σε έναν χρόνο, δεν θα ξέρουν πόσο σκληρά έχετε εργαστεί. Δεν θα νοιαστούν πόσο κουραστήκατε ή πόσο σκληρό ήταν κάτω από αυτές τις συνθήκες. Απλώς θα καταλάβουν ότι βλέπουν κάτι που δεν έχουν ξαναδεί ποτέ. Και αυτό χάρη σε σας».

Η σειρά κάθε χρόνο γίνεται όλο και πιο πολυδάπανη αλλά και όλο και πιο μεγαλεπήβολη, χωρίς να μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη. Αν αναλογιστεί κανείς ότι ένα συνηθισμένο τηλεοπτικό επεισόδιο χρειάζεται περίπου μία βδομάδα για να γυριστεί, καταλαβαίνουμε τι σημαίνουν 8 βδομάδες γυρισμάτων. Άλλωστε κάθε επεισόδιο του «Game of Thrones» θυμίζει ταινία, το οποίο στην επόμενη και τελευταία σεζόν θα γίνει εντονότερο με την διάρκεια να ξεπερνά την μία ώρα ανά επεισόδιο. Επίσης, αν σκεφτεί κανείς ότι το «Battle of Bastards» χρειάστηκε 25 μέρες γυρισμάτων, πόσο πιο επική θα είναι αυτή η μάχη που κράτησε 55 μέρες. Μήπως πρόκειται για την μάχη μεταξύ ζωντανών και νεκρών? Θα το μάθουμε σε ένα χρόνο από τώρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos