Η ‘Συμμορία των μάγων’ επιστρέφει με "μεταγραφή" Χάρι Πότερ!

Δημοσίευση: 8 Δεκ. 2014, 12:38
Συντάκτης:

Τι κι αν δίχασε τους κριτικούς παγκοσμίως και απέσπασε αντιφατικές κριτικές, μετά την προπέρσινη εμπορική επιτυχία της ταινίας ‘Now you see me’ του Λουί Λετεριέ (“Hulk, ο Απίθανος”, “Τιτανομαχίες”) το σίκουελ της ταινίας ήταν κάτι περισσότερο από αναμενόμενο.

Όπως ανακοινώθηκε από την Lionsgate, η παραγωγή του ‘Now you see me 2’ έχει ήδη ξεκινήσει, ενώ στον ‘τόπο του εγκλήματος’ θα επιστρέψουν ξανά οι Τζέσι Άιζενμπεργκ, Γούντι Χάρελσον Μαρκ Ράφαλο, Μάικλ Κέιν, Μόργκαν Φρίμαν και Ντέιβ Φράνκο, ενώ το όνομα της Άιλα Φίσερ… αντικαθίσταται από αυτό της Λίζι Κάπλαν. Το σενάριο των Pete Chiarelli και Ed Solomon μας τοποθετεί ένα χρόνο μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, όταν, η ομάδα των καβαλάρηδων έχει πλέον αφενός κερδίσει την κοινή γνώμη και αφετέρου αποπροσανατολίσει το F.B.I. και επιστρέφει για μια… τεράστια και εντυπωσιακότατη ‘αποστολή’.

Σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του Μάικλ Κέιν, στο κάστ θα συμμετάσχει ακόμα ο Ντάνιελ Ράντκλιφ ως γιός του, ενώ το στόρυ θα λάβει χώρα στο Λονδίνο. Το σκηνοθετικό τιμόνι κρατά ο Τζον Τσού (G.I. Joe: Retaliation) και η έξοδος της ταινίας στις κινηματογραφικές αίθουσες αναμένεται στις 10 Ιουνίου 2016.

Update 24/11/15: Έτοιμο και το τρέιλερ για την συνέχεια του πολύ διασκεδαστικού και ψυχαγωγικού πρώτου φιλμ. Όλα δείχνουν στο ίδιο ακριβώς μοτίβο (δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλλάξει η συνταγή, άλλωστε), με τους ίδιους συντελεστές, εκτός φυσικά από την "μεταγραφή" που εμφανίζεται στο τέλος και τους παγώνει το χαμόγελο στα χείλη. Τον λόγο, θα τον μάθουμε προσεχώς, λογικά...

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos