Η Shannen Doherty νίκησε τον καρκίνο και επιστρέφει στα πλατό

Δημοσίευση: 11 Aug 2017, 16:16
Συντάκτης:

Η Shannen Doherty ανακοίνωσε την επιστροφή της στα πλατό έπειτα από απουσία δύο ετών και τη σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η τηλεοπτική Brenda Walsh που αγαπήθηκε μέσα από τη σειρά «Beverly Hills 90210» τα δύο προηγούμενα χρόνια, όχι μόνο δεν έκρυψε τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο, φροντίζοντας να μετατρέψει τον λογαριασμό της στο Instagram σε ημερολόγιο της κόντρας της με την ασθένεια, αλλά υπήρξε γενναία, πρωτοστατώντας στο κίνημα που θέλει τις περούκες μακριά από τα κεφάλια γυναικών που υποβάλλονται σε χημειοθεραπεία.

Το μήνυμα της 46χρονης πλέον ηθοποιού: «Σήμερα επέστρεψα στα γυρίσματα. Ήταν δύο σκληρά χρόνια παλεύοντας με τον καρκίνο. Η δουλειά είναι που σε αναζωογονεί και ανανεώνει τις δυνάμεις σου για να κατακτήσεις αυτό το αδιανόητο κτήνος.

Σήμερα, συγκρίνω τον εαυτό μου με ένα αυτοκίνητο. Αυτό το Vintage Shelby που ήταν στο γκαράζ για πολύ καιρό. Και είναι ακόμη ένα σπουδαίο αυτοκίνητο, το καλύτερο. Απλά χρειάζεται τον χρόνο του για να πάρει μπροστά η μηχανή και να δουλέψει, όπως υποτίθεται ότι θα έπρεπε. Είμαι ευγνώμων για κάθε ημέρα. Ευχαριστώ τους υπέροχους ανθρώπους της σειράς "Ηeathers" που μου επέτρεψαν να παίξω και σήμερα να υποδυθώ κάποια άλλη».

Η σειρά «Heathers» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2018.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos