/ Πήγες Θερινό Σινεμά;

Θα μετρήσουμε πολλά αστέρια μέχρι να ολοκληρώσουμε το αφιέρωμα στα θερινά!

Δες που πήγαμε μέχρι τώρα
News

Η παραλίγο τραγωδία της Ταϊλάνδης στο στόχαστρο του ΧόλιγουντΤα βλέμματα όλων τις τελευταίες μέρες ήταν στραμμένα στην Ταϊλάνδη και την επιχείρηση διάσωσης των 12 μικρών ποδοσφαιριστών και  του προπονητή τους που εγκλωβίστηκαν σε σπηλιά.

Εκτός όμως από τον απλό κόσμο εκεί βρίσκονταν και παραγωγοί του Χόλιγουντ στην προσπάθεια να «κλείσουν» την ιστορία για να την κάνουν ταινία! Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα news.com.au, στο Tham Luang βρίσκονται ήδη παραγωγοί από το Χόλιγουντ και συγκεκριμένα δυο μέλη της κινηματογραφικής εταιρίας Pure Flix.

O Μάικλ Σκοτ και ο Άνταμ Σμιθ ταξίδεψαν για την Ταϊλάνδη και σύντομα θα καλέσουν κοντά τους και έναν σεναριογράφο, ενώ στο πλάνο είναι να μιλήσουν και με τα παιδιά, όπως φυσικά με τους διασώστες και τους συγγενείς του Σαμάρν Πουνάν, βετεράνου των Ειδικών Δυνάμεων του Πολεμικού Ναυτικού της χώρας που πέθανε, στην προσπάθεια του να εφοδιάσει με οξυγόνο τους εγκλωβισμένους.

«Ξέρουμε πως πολλές εταιρίες παραγωγής θα στείλουν τους ανθρώπους τους σύντομα. Οπότε έπρεπε να δράσουμε άμεσα», ανέφερε ο Σκοτ σε ερώτηση αν η στάση τους είναι κάπως… αναίσθητη μιας και ήταν εκεί πριν σωθούν τα παιδιά. Ο Σκοτ, ο οποίος είναι παντρεμένος με Ταϊλανδή και περνά στη χώρα τρεις μήνες κάθε χρόνο, τόνισε ότι «δεν πιέζουμε κανέναν να μας μιλήσει. Αυτό που τους λέμε είναι ότι όταν όλα τελειώσουν, θα θέλαμε να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι μαζί τους να κάνουμε μια κουβέντα».

Έλεος κάπου.

Δημοσίευση: 10 Ιουλίου 2018, 19:34
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

clapper
Σύνοψη: Ο Eddie Krumble (Ed Helms) με τον φίλο...
21 λεπτά
Αν για κάποιο λόγο είχε κανείς την απορία πώς...
40 λεπτά
Ακόμα περισσότερο και καλύτερο σινεμά κάτω από τ’ αστέρια! Η...
15 ώρες