Η παραλίγο τραγωδία της Ταϊλάνδης στο στόχαστρο του Χόλιγουντ

Δημοσίευση: 10 Ιουλίου 2018, 19:34
Συντάκτης:

Τα βλέμματα όλων τις τελευταίες μέρες ήταν στραμμένα στην Ταϊλάνδη και την επιχείρηση διάσωσης των 12 μικρών ποδοσφαιριστών και  του προπονητή τους που εγκλωβίστηκαν σε σπηλιά.

Εκτός όμως από τον απλό κόσμο εκεί βρίσκονταν και παραγωγοί του Χόλιγουντ στην προσπάθεια να «κλείσουν» την ιστορία για να την κάνουν ταινία! Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα news.com.au, στο Tham Luang βρίσκονται ήδη παραγωγοί από το Χόλιγουντ και συγκεκριμένα δυο μέλη της κινηματογραφικής εταιρίας Pure Flix.

O Μάικλ Σκοτ και ο Άνταμ Σμιθ ταξίδεψαν για την Ταϊλάνδη και σύντομα θα καλέσουν κοντά τους και έναν σεναριογράφο, ενώ στο πλάνο είναι να μιλήσουν και με τα παιδιά, όπως φυσικά με τους διασώστες και τους συγγενείς του Σαμάρν Πουνάν, βετεράνου των Ειδικών Δυνάμεων του Πολεμικού Ναυτικού της χώρας που πέθανε, στην προσπάθεια του να εφοδιάσει με οξυγόνο τους εγκλωβισμένους.

«Ξέρουμε πως πολλές εταιρίες παραγωγής θα στείλουν τους ανθρώπους τους σύντομα. Οπότε έπρεπε να δράσουμε άμεσα», ανέφερε ο Σκοτ σε ερώτηση αν η στάση τους είναι κάπως… αναίσθητη μιας και ήταν εκεί πριν σωθούν τα παιδιά. Ο Σκοτ, ο οποίος είναι παντρεμένος με Ταϊλανδή και περνά στη χώρα τρεις μήνες κάθε χρόνο, τόνισε ότι «δεν πιέζουμε κανέναν να μας μιλήσει. Αυτό που τους λέμε είναι ότι όταν όλα τελειώσουν, θα θέλαμε να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι μαζί τους να κάνουμε μια κουβέντα».

Έλεος κάπου.

Πρώτη δημοσίευση: 10 Ιουλίου 2018, 19:34
Ενημέρωση: 10 Ιουλίου 2018, 19:34
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos