ΣΕΙΡΕΣ

Η νέα σειρά του Ντέιβιντ Φίντσερ για το Netflix

Δημοσίευση: 11 Ιουλίου 2016, 13:58
Συντάκτης:

Kαι μόνο η εξαναγγελία μιας νέας σειράς για το Netflix, σκηνοθετημένης και χρεωμένης σαν δημιουργία στον Ντέιβιντ Φίντσερ, αρκεί για να εξιτάρει και να δημιουργήσει ανυπομονησία. Πόσο μάλλον, όταν το περιεχόμενο έχει να κάνει με serial killers.

Αναφερόμαστε στο «Mind Hunter», με πρωταγωνιστές την Ανν Τορβ από το Fringe στον ρόλο μιας ψυχολόγου, τον Τζόναθαν Γκροφ από το Looking και τον Χολτ ΜακΚάλανι (CSI Miami, Lights Out) σαν πράκτορες του FBI.

Η σειρά βασίζεται στο βιβλίο των John Douglas και Mark Olshanker με τίτλο “Mind Hunter: Inside the FBI’s Elite Serial Crime Unit”, το οποίο εκδόθηκε το 1996 και θα ακολουθεί δύο πράκτορες του FBI στο 1979 που παίρνουν συνεντεύξεις από κατα συρροή δολοφόνους, σε μια προσπάθεια να λύσουν νέες υποθέσεις φόνων. Τα δικαιώματα του βιβλίου ανήκουν σε εταιρία της Charlize Theron.

Για όσους, ελάχιστους, δεν το θυμάστε (ή ακόμη χειρότερα δεν το γνωρίζετε), πρόκειται για την δεύτερη σειρά του Fincher στο Netflix καθώς ο σκηνοθέτης των Gone Girl, Fight Club, Τhe girl with the dragon tattoo και Seven, είναι ο δημιουργός του κορυφαίου House of Cards...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos