Η Μπρι Λάρσον πίσω από την κάμερα

Δημοσίευση: 9 Aug 2016, 14:02
Συντάκτης:

Μετά την ερμηνεία της και φυσικά το Όσκαρ το οποίο απέσπασε για το «Room», η καριέρα της Μπρι Λάρσον έχει εκτοξευτεί.

<a href="/tainies/marvels/69012">The Marvels</a>ΣΧΕΤΙΚΑThe Marvels

Απόδειξη, οι επερχόμενοι πρωταγωνιστικοί ρόλοι στα «Kong: Skull Island» και βέβαια το «Captain Marvel». Η ίδια φροντίζει να κρατά αντίβαρο, καθώς παράλληλα θα την δούμε στο «Free Fire» του Μπεν Ουίτλι με τον Κίλιαν Μέρφι και τον Σάρλτο Κόπλεϊ, το «Glass Castle» του Ντέστιν Κρέτον με την Ναόμι Ουάτς και τον Γούντι Χάρελσον, αλλά και στο «Basmati Blues» του Νταν Μπάρον, με τον Ντόναλντ Σάδερλαντ.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η 27χρονη ηθοποιός βρήκε χρόνο για την πρώτη σκηνοθετική της απόπειρα σε μεγάλου μήκους φιλμ, το «Unicorn Store» σε σενάριο Σαμάνθα ΜακΙντάιρ («Bored to death»).

Πρωταγωνιστεί η ίδια στον ρόλο μιας γυναίκας αναγκάζεται να επιστρέψει στο σπίτι των γονιών της. Τότε είναι που φτάνει στα χέρια της μία μυστηριώδης πρόσκληση για ένα κατάστημα που θα της αλλάξει ριζικά την ζωή.

Η Λάρσον έχει σκηνοθετήσει επίσης δύο μικρού μήκους, με το «The arm» να βραβεύεται στο Sundance. Όπως φαίνεται λοιπόν, τό’χει και στα δύο...

Update 16/11/16: Ανακοινώθηκαν και τα πρώτα ονόματα στο καστ, με τον Σάμουελ Τζάκσον να συνεργάζεται ξανά μαζί της μετά το "King Kong Skull Island", όπως επίσης την Τζόαν Κιούζακ και τον Μπράντλεϊ Ουίτφορντ (Transparent, Saving Mr. Banks).

Update 22/3/19: Καθυστέρησε και ταλαιπωρήθηκε αρκετά, αλλά τελικά το φιλμ όχι μόνο ολοκληρώθηκε (σε παραγωγή της εταιρείας του Πάρη Κασιδόκωστα), αλλά έχει και τρέιλερ (το οποίο πάντως είναι αρκετά χλιαρό), καθώς το φιλμ θα στριμάρει στην πλατφόρμα του Netflix από την 5η Απριλίου. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos