Η Μόνικα Μπελούτσι γυμνή στο Paris Match

Δημοσίευση: 8 Σεπτεμβρίου 2016, 16:44
Συντάκτης:

Η Μόνικα Μπελούτσι παραμένει εκθαμβωτική και σέξι στα 52 της, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι βλέπει με τα ίδια του τα μάτια. 

Αύριο κάνει πρεμιέρα η νέα της ταινία, το "Οn the milky road" του Εμίρ Κοστουρίτσα, για την οποία έχουμε αναφερθεί στο παρελθόν και σας έχουμε δείξει ορισμένες πολύ ενδιαφέρουσες φωτό της Ιταλίδας καλλονής.

Στα πλαίσια της προώθησης του φιλμ, η Μπελούτσι φωτογραφήθηκε για το γαλλικό περιοδικό "Paris Match" και το αποτέλεσμα είναι εννοείται εντυπωσιακό. 

Μάλιστα, για να μας ιντριγκάρει περισσότερο, όταν ο δημοσιογράφος έθεσε το θέμα της ηλικίας σχετικά με την ερωτική επιθυμία, η Μόνικα ήταν ξεκάθαρη:

"Η επιθυμία δεν σβήνει όσο μεγαλώνει κανείς. Όταν κάποιος είναι νέος, οδηγείται από την επιθυμία των ορμονών και την παρόρμηση. Με τον καιρό, ίσως το σεξ γίνεται πιο πνευματικό, αλλά η απόλαυση είναι εξίσου ισχυρή. Όταν ο αισθησιασμός και η σεξουαλικότητά συναντήσουν την αγάπη, είναι η αποθέωση και είναι πολύ όμορφο. Δεν μπορώ να με φανταστώ τώρα να κάνω έρωτα χωρίς αγάπη." 

Ακολουθεί ένα απόσπασμα από το φιλμ.

 

Πρώτη δημοσίευση: 8 Σεπτεμβρίου 2016, 16:44
Ενημέρωση: 8 Σεπτεμβρίου 2016, 16:46
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
15986
Feelgood
10531
Feelgood
5930
Feelgood
2620
memory, από την Spentzos memory, από την Spentzos