Η Μαργκό Ρόμπι στον κόσμο του Ρομπέν των Δασών

Δημοσίευση: 8 Μαρτίου 2017, 16:09
Συντάκτης:

O μύθος του Ρομπέν των Δασών δείχνει να έχει την τιμητική του όσον αφορά τις μελλοντικές κινηματογραφικές του μεταφορές και μάλιστα από διαφορετική οπτική γωνία.

Έτσι, μετά τα «Robin Hood: King of Thieves»/1991 με τον Κέβιν Κόστνερ και «Robin Hood»/2010 με τον Ράσελ Κρόου, αλλά τρία project έχουν δρομολογηθεί.

Καταρχήν, το «Robin Hood: Origins» με τους Τάρον Έτζερτον, Τζέιμι Ντόρναν, Τζέιμι Φοξ, Μπεν Μέντελσον βρίσκεται σε στάδιο παραγωγής, ενώ η Disney θέλει να στήσει μια περιπέτεια στα πρότυπα των Πειρατών της Καραϊβικής με το «Nottingham & Hood», για το οποίο δεν έχουν διαρρεύσει περισσότερες πληροφορίες.

Η ταινία που ιντριγκάρει όμως περισσότερο, είναι το «Marian» της Sony, το οποίο θα αφηγηθεί την κεντρική ιστορία με την Λαίδη Μάριαν σε βασικό πλάνο και πρωταγωνίστρια την Μαργκό Ρόμπι. Μάλιστα, θα αφορά μία συνωμοσία με στόχο την κατάκτηση της Αγγλίας, όταν ο Ρόμπιν θα δολοφονηθεί μπροστά της, με αποτέλεσμα εκείνη να συνεχίσει το έργο του και να γίνει η ίδια θρύλος.

Στην παραγωγή η Έιμι Πάσκαλ (Ghostbusters, επερχόμενο Spiderman) και ο Ντόναλντ Ντε Λάιν (Body of lies, Wayward Pines, Green Lantern, Pain & Gain).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos