Η Κάμερον Ντίαζ εγκαταλείπει την υποκριτική;

Δημοσίευση: 13 Μαρτίου 2018, 16:00
Συντάκτης:

Tέσσερα χρόνια έχουν περάσει από την τελευταία κινηματογραφική εμφάνιση της Κάμερον Ντίαζ, το μιούζικαλ «Annie» το 2014, χρονιά στην οποία την είδαμε και στα «Sex Tape» & «The other woman».

Φυσιολογικό είναι να καλλιεργείται ένα κλίμα περί πιθανής αποχώρησής της από την υποκριτική και όσο και αν η ίδια δεν έχει προχωρήσει σε επίσημη επιβεβαίωση, η Daily Mail εμφανίστηκε ξεκάθαρη σε χθεσινό της δημοσίευμα επικαλούμενη πηγές από το στενό της περιβάλλον πως η 45χρονη σταρ έχει σκοπό να μην ασχοληθεί ξανά με τον κινηματογράφο ή την τηλεόραση και να αφοσιωθεί στον γάμο της (από τα μέσα του 2015) με τον 39χρονο μουσικό Μπέντζι Μάντεν, με τον οποίο δηλώνει «τρελά ερωτευμένη, ανυπομονεί να γίνει μητέρα και να ζήσει μια ονειρεμένη ζωή μαζί του».

με τον συζυγομε τον συζυγο

Η κολλητή της, Σέλμα Μπλερ, σχολίασε μάλιστα σε μια συνέντευξή της ότι η Ντίαζ είναι απόλυτα ευτυχισμένη με τον γάμο της και δεν την απασχολεί κάτι άλλο αυτή την στιγμή, ενισχύοντας τα σενάρια, ενώ διαφορετικές πηγές επικαλούνται τόσο η Daily Star, όσο και η Us Weekly, σύμφωνα με τις οποίες «η Κάμερον... κατακλύζεται από νέα σενάρια με σκοπό να την δελεάσουν ώστε να επιστρέψει στην μεγάλη οθόνη, αλλά δείχνει να μην ενδιαφέρεται για κάτι, εδώ και πολλούς μήνες. Είναι ευτυχισμένη και θέλει να αξιοποιήσει τον χρόνο της με την οικογένειά της και μόνο, τίποτε άλλο δεν την απασχολεί και δεν βλέπει την στιγμή να γίνει μητέρα».

annieannie

Η ίδια η Κάμερον Ντίαζ, σε μια από τις σπάνιες πλέον δημόσιες εμφανίσεις της, είχε σχολιάσει στο talk show του Άντι Κοέν πως «είναι από εκείνες τις στιγμές στην ζωή σου που καταλαβαίνεις ότι “εδώ είμαστε”. Τίποτα άλλο δεν έχει σημασία εκτός από τον σύζυγό μου, τίποτα δεν συγκρίνεται με την αληθινή αγάπη, την αφοσίωση, την ουσιαστική δέσμευση. Τον άνθρωπο με τον οποίο θα χτίσεις μαζί του το υπόλοιπο της ζωής σου».

maskmask

Να θυμίσουμε πως την Κάμερον Ντίαζ την μάθαμε το 1994 σε ηλικία 22 ετών στο "Μask" δίπλα στον Τζιμ Κάρεϊ και από τότε ακολούθησαν πολλές μεγαλύτερες και μικρότερες επιτυχίες: «Μy best friend’s wedding», «Very bad things», «Being John Malkovic», «Charlie’s Angels», «Vanilla Sky», «Μy sister’s keeper», «Κnight & Day», «Βad teacher», «The Counsellor», κτλ κτλ

Πρώτη δημοσίευση: 13 Μαρτίου 2018, 16:00
Ενημέρωση: 13 Μαρτίου 2018, 16:00
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos