Η Εύα Γκριν στην νέα ταινία του Ρομάν Πολάνσκι - Tρέιλερ

Δημοσίευση: 16 Σεπτεμβρίου 2016, 20:20
Συντάκτης:

Η Εύα Γκριν και -φυσικά η Εμμανουέλ Σενιέ- θα πρωταγωνιστήσουν στη νέα ταινία του Ρόμαν Πολάνσκι, ένα ψυχολογικό θρίλερ που ο έμπειρος σκηνοθέτης συνυπογράφει και σεναριακά με τον Ολιβιέ Ασαγιάς.
Η πρώτη ταινία του Πολάνσκι μετά την «Venus in furs» του 2013 θα έχει τον τίτλο «Based on a True Story» και βασίζεται στο βραβευμένο μυθιστόρημα «D’après une histoire vraie» της Ντελφίν ντε Βιγκάν.

Αφορά μια συγγραφέα η οποία μετά την έκδοση του τελευταίου της βιβλίου βρίσκεται στο επίκεντρο της εμμονής μιας ψυχολογικά διαταραγμένης αναγνώστριάς/θαυμάστριάς της.

Την δεύτερη θα υποδυθεί η Εύα Γκριν, με αποτέλεσμα να ανυπομονούμε για την πρώτη συνεργασία Πολάνσκι-Ασαγιάς που αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα στο Παρίσι τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Update 14/9/17: Η ταινία θα κυκλοφορήσει αρχικά την 1η Νοεμβρίου στους γαλλικούς κινηματογράφους, επομένως το πρώτο τρέιλερ προορίζεται για το συγκεκριμένο κοινό, είναι στα γαλλικά (χωρίς υποτίτλους), τα οποία δυστυχώς δεν μιλάμε ακριβώς φαρσί.

Τα πλάνα φανερώνουν ωστόσο ένα καθαρόαιμο ψυχολογικό θρίλερ που χτίζει την πλοκή πάνω στην σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ των δύο γυναικών, κλείνοντας το μάτι στο «Misery» του Στίβεν Κινγκ. Δείχνει τουλάχιστον ατμοσφαιρικό και με την Εύα Γκριν σε έναν ρόλο αρκετά ασυνήθιστο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos