Η επιστροφή του Κλάιβ Όουεν στην μεγάλη οθόνη

Δημοσίευση: 11 Ιουλίου 2017, 19:08

«Three seconds» λέγεται και αποτελεί την επιστροφή του Κλάιβ Όουεν στην μεγάλη οθόνη μετά από αποσπασματικές εμφανίσεις τα τελευταία χρόνια.

Ο Andrea Di Stefano πήρε την απόφαση να σκηνοθετήσει την δεύτερη ταινία του μετά το «Escobar: Paradise Lost», ένα action thriller με την Ρόσαμουντ Πάικ, τον Τζόελ Κίναμαν (House Of Cards, The Killing), την Άνα Ντα Αρμάς (Knock Knock, Hands Of Stone) και τον ράπερ Common (ο οποίος την τελευταία δεκαετία διάγει μια αξιοπρόσεκτη καριέρα σαν ηθοποιός με πιο πρόσφατα φιλμ τα Selma, Suicide Squad, John Wick 2) να συμληρώνουν το δυνατό καστ.

Λίγα λόγια για την υπόθεση να πάρετε και εσείς μια μικρή γεύση:  Μια συμφωνία ζωής και θανάτου. Ο Pete Hoffman , ένας εγκληματίας και παράλληλα πρώην στρατιώτης των ειδικών δυνάμεων θα αναγκαστεί να συνεργαστεί με το FBI με σκοπό την αποφυλάκιση του. Διεισδύει στα σκοτεινά μονοπάτια των έμπορων ναρκωτικών στην Νέα Υόρκη, αλλά τα πράγματα δεν πάνε σύμφωνα με το σχέδιο , κινδυνεύει να αποκαλυφθεί και έτσι επιστρέφει στις φύλακες του Bale Hill. Ο εφιάλτης μόλις άρχισε και ο Pete θα παλέψει με τον μεγαλύτερο του φόβο, τον χρόνο. Θα μπορέσει να σώσει και τον ίδιο αλλά και την οικογένεια του;

Για να δούμε τι θα δούμε…

Άντζελα Υζεϊράι

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos