Η Έμιλι Μπλαντ είναι η Mary Poppins

Δημοσίευση: 2 Μαΐου 2016, 14:04
Συντάκτης:

Η ιστορία της Mary Poppins επανέρχεται στη μεγάλη οθόνη 52 χρόνια μετά την πρώτη αξέχαστη ταινία του Ρόμπερτ Στίβενσον που βραβεύτηκε με 5 Όσκαρ (Α’ γυναικείου για την Τζούλι Άντριους, μοντάζ, μουσικής, ειδικών εφέ και τραγουδιού).

Πρόκειται για sequel της βασισμένης στην σειρά παιδικών βιβλίων της Π.Λ.Τράβερς, ιστορίας, η οποία θα εξελίσσεται 20 χρόνια μετά (το 1930 δηλαδή),  με την Έμιλι Μπλαντ να πρωταγωνιστεί  στον ρόλο της ιπτάμενης νταντάς, ενώ θα σκηνοθετήσει ο Ρομπ Μάρσαλ («Σικάγο», «Ιnto the woods», «Pirates of the Carribean: on stranger tides»).

Θυμίζουμε πως η αληθινή ιστορία της Τράβερς και η σχέση της με τον Γουολτ Ντίσνεϊ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της αυθεντικής ταινίας, αποτέλεσε τη βάση για το «Saving Mr. Banks», με πρωταγωνιστές την Έμα Τόμσον και τον Τομ Χανκς στους ρόλους της Τράβερς και του Ντίσνεϊ αντίστοιχα.

Update 29/7/16: Όπως όλα δείχνουν θα έχουμε reunion για το καστ του προ διετίας "Into the woods", καθώς εκτός της Μπλαντ και του Μάρσαλ (που το σκηνοθετούσε), στο καστ του "Mary Poppins returns", όλα δείχνουν ότι θα προστεθεί η Μέριλ Στριπ. H 67χρονη σταρ θα υποδυθεί την ξάδερφη της Mary Poppins, Topsy, ενώ μπορεί τα γυρίσματα να μην έχουν ξεκινήσει, ωστόσο η ημερομηνία διανομής επιλέχθηκε: ανήμερα Χριστούγεννα 2018.

Update 5/3/18: Σε σκηνοθεσία του Ρομπ Μάρσαλ λοιπόν και δίπλα στην Έμιλι Μπλαντ, την Μέριλ Στριπ, τον Κόλιν Φερθ και την Αντζελα Λάνσμπουρι, ανέβηκε το πρώτο τρέιλερ, ώστε να πάρετε μια πρώτη εικόνα πως θα μοιάζει η διάσημη κινηματογραφική νταντά στις ημέρες μας: 

Update 17/9/18: Νέο τρέιλερ, κοντά στο παραμυθένιο κλίμα που αναμένουμε, δείχνει μια αν μη τι άλλο τίμια και φροντισμένη προσπάθεια. Στις ελληνικές αίθουσες στην απόλυτα ταιριαστή ημερονηνία της 20ης Δεκεμβρίου...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos