ΣΕΙΡΕΣ

Η εφαρμογή που σας γλιτώνει από τα spoilers για το Game of Thrones!

Δημοσίευση: 3 Μαΐου 2016, 23:19
Συντάκτης:

Εντάξει, δηλαδή τι κακό είναι αυτό.

Όποιος δεν έχει Nova (ή δεν ξενύχτησε τα ξημερώματα) και έχει αποφασίσει να δει το (κάθε) τελευταίο επεισόδιο από το «Game Of Thrones», έτσι και μπει στο facebook ή το twitter Δευτέρα πρωϊ, θα πρέπει να είναι τυφλός για να μην σποϊλεριαστεί από την καταιγίδα των ποσταρισμάτων.

Bέβαια, εδώ υπάρχουν κινηματογραφικά σάιτ που κρατούν σημειωματάριο και εξιστορούν αναλυτικά τα τεκταινόμενα λίγες ώρες μετά την προβολή, οπότε όπως καταλαβαίνετε, δεν υπάρχει σωτηρία, winter is coming.

Κάτι που ισχύει και για το προχθεσινό 2ο επεισόδιο του 6ου κύκλου, όπου στο τέλος συνέβη το αναπάντεχο (κάποιοι βέβαια το είχαμε γράψει ότι θα συμβεί στην ανάλυση της 5ης σεζόν), το –ας πούμε- σοκαριστικό, που οι πιθανότητες να το ευχαριστηθείς Δευτέρα βράδι π.χ. χωρίς να το έχεις υποψιαστεί, είναι ελάχιστες με την τεράστια δημοτικότητα που έχει αποκτήσει η σειρά του ΗΒΟ.

Έτσι, μια νέα εφαρμογή σχεδιάστηκε ειδικά για την… προστασία μας!

Το GameofSpoils είναι μια δωρεάν προσθήκη για τον GoogleChrome, η οποία αναγνωρίζει όπου υπάρχουν λέξεις-κλειδιά όπως «Westeros», «Targaryen» και όλες οι επικίνδυνες λέξεις και μπλοκάρει την ανάρτηση εκτός αν επιλέξετε εσεις να τη δείτε!

Μάλιστα σε περίπτωση που πατήσετε το κλικ έχετε ένα χρονικό περιθώριο τριών δευτερολέπτων για να κοιτάξετε… αλλού ώστε να προφυλαχθείτε αν πατήσατε το κλικ κατά λάθος.

Δείτε την εφαρμογή εδώ.

 

Πρώτη δημοσίευση: 3 Μαΐου 2016, 23:19
Ενημέρωση: 3 Μαΐου 2016, 23:19
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
21 hours

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos