"I Am: Heath Ledger": Ντοκιμαντέρ συγκίνησης

Δημοσίευση: 21 Μαρτίου 2017, 12:11
Συντάκτης:

Τον Ιανουάριο του 2018 θα συμπληρωθεί μια δεκαετία από το θάνατο του Χιθ Λέτζερ και ήδη ετοιμάζεται ένα νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο "I Am: Heath Ledger". Όπως έκανε γνωστό η Spike TV θα προβληθεί τον προσεχή Μάιο στο δίκτυό τους, ως μέρος των αφιερωμάτων στα οποία έχουν προηγηθεί αυτά των Bruce Lee, John F. Kennedy, Jr. και Chris Farley.
Λεπτομέρεις δεν έχουν γίνει γνωστές για το ακριβές περιεχόμενο του ντοκιμαντέρ, ωστόσο οι συνεντεύξεις με στενούς φίλους και συνεργάτες, ίσως αποκαλύψει νέες λεπτομέρεις στη ζωή του αδικοχαμένου ταλαντούχου ηθοποιού.
Ο Λέτζερ, βρέθηκε νεκρός στις 22 Ιανουαρίου του 2008, στο διαμέρισμα της ηθοποιού Μέρι Κέιτ Όλσεν στη Νέα Υόρκη. Έμενε εκεί όσο γύριζε την ταινία «Ο Φανταστικός Κόσμος του Δρ. Παρνάσους»
Σύμφωνα με την αναφορά του ιατροδικαστή, «ο κύριος Χιθ Λέτζερ πέθανε από οξεία δηλητηρίαση, που προκλήθηκε απ’ τον συνδυασμό των ουσιών οξυκωδόνη, υδροκωδόνη, διαζεπάμη, τεμαζεπάμη, αλπραζολάμη και δοξυλαμίνη. Έχουμε καταλήξει ότι ο θάνατός του ήταν ατύχημα και προέκυψε από την κατάχρηση συνταγογραφούμενων φαρμάκων». 

Update 4/4/17: Πρώτο τρέιλερ. Προσπαθήστε να μην συγκινηθείτε. Είναι σχεδόν απίθανο.

Update 6/9/17: Εκπληκτικό clip 9 λεπτών από το φιλμ που εξηγεί πως ο Λέτζερ προσέγγισε τον κινηματογραφικό ρόλο, για τον οποίο θα τον θυμόμαστε για πάντα: αυτόν του Joker...

Update 22/1/18: 10 χρόνια σήμερα από την αυτοκτονία του Joker. Eδώ μπορείτε να θυμηθείτε μια φωτογραφική αναδρομή στην καριέρα του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos