Η Αλίσια Βικάντερ είναι η νέα Lara Croft - Τrailer

Δημοσίευση: 30 Απριλίου 2016, 13:35
Συντάκτης:

Η νέα Λάρα Κροφτ είναι γεγονός και θα βρει την ενσάρκωσή της στο πρόσωπο της Αλίσια Βικάντερ.

Για την ακρίβεια θα πρόκειται για ένα prequel των περιπετειών που έχουμε δει με πρωταγωνίστρια την Αντζελίνα Τζολί, καθώς όπως έχουμε γράψει προ πενταετίας, από τη στιγμή που ο παραγωγός Γκρέιαμ Κινγκ (Ηugo, The rum diary, The departed, World War Z) απέκτησε τα δικαιώματα, ήθελε ένα reboot στην σειρά που θα αφορά στην ιστορία πριν η πρωταγωνίστρια εξελιχθεί σε η Lara Croft.

Αυτός είναι προφανώς ο λόγος που επιλέχθηκε η baby face Βικάντερ (που κατα τη γνώμη μου υστερεί φανερά σε λάμψη και star quality σε σύγκριση με την Τζολί), ενώ η αμέσως επόμενη υποψήφια ήταν η Ντέιζι Ρίντλεϊ από το πρόσφατο Star Wars.

Θα σκηνοθετήσει ο Ρόαρ Ουθάουγκ του πρόσφατου Νορβηγικού disaster movie "The wave" (επιλογή με σαφές ρίσκο), ενώ το σενάριο ανέλαβε ο Ίβαν Ντόχερτι (Snow White & The Huntsman, Divergent, Huntsman: Winter's war).

Όπως ανακοινώθηκε, η Warner Bros και η MGM επέλεξαν την βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό για «The Danish Girl» ως Λάρα Κροφτ στη νέα ταινία TombRaider και παρόλο που ακουγόταν έντονα όλον αυτόν τον καιρό και το όνομα της Ντέιζι Ρίντλεϊ από το Star Wars πηγές αναφέρουν ότι η Βικάντερ ήταν πάντα η πρώτη τους επιλογή.

Προς το παρόν δεν είναι τίποτα γνωστό για το θέμα της ταινίας ή πότε θα κυκλοφορήσει.

Update 6/2/17: Οι πρώτες φωτό από τα γυρίσματα ανέβηκαν online. Έγινε επίσης γνωστό, ότι τον πατέρα της Lara Croft στην ταινία θα υποδυθεί ο Ντόμινικ Ουέστ (The Affair), ενώ τον "κακό" ο Ουόλτον Γκόγκινς (Hateful Eight, Django).

Update 19/9/17: Πρώτο teaser trailer (αύριο το κανονικό) και πρώτο επίσημο πόστερ. Eίναι εντυπωσιακό, αρκετά αναληθοφανές, ενώ μπορείτε να δείτε και ένα featurette, στο οποίο η Αλίσια Βικάντερ εξηγεί πως μεταμορφώθηκε σε Lara Croft.

Update 16/1/18: Και νέο, extended τρέιλερ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos