"Homefront": Στέθαμ-Φράνκο 1. Έχουμε και δεύτερο τρέιλερ

Δημοσίευση: 20 Aug 2012, 14:24

Στενά φιλαράκια έγιναν ο Τζέισον Στέθαμ με τον Σιλβέστερ Σταλόνε κατά την διάρκεια των Εxpendables και από ότι φαίνεται η συνεργασία τους θα συνεχιστεί.

Ο σκληροτράχηλος -"μοιράζω 10, δεν τρώω καμία"- 45χρονος Άγγλος ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στην περιπέτεια "Homefront" σε σενάριο του Σλάι! Θα υποδυθεί έναν πρώην πράκτορα των μυστικών υπηρεσιών που θέλει να αποσυρθεί σε μια ήσυχη κωμόπολη, αλλά ο τοπικός αρχιέμπορος ναρκωτικών (Τζέιμς Φράνκο παρακαλώ...) δεν τον αφήνει να... αγιάσει και η κόντρα φουντώνει.

Μάλιστα, την κοπέλα του δεύτερου υποδύεται η Γουαϊνόνα Ράιντερ.

Στις ταινίες του Στέθαμ, βέβαια, δεν έχει σημασία ποιος γράφει το σενάριο, ή ποιος συμπρωταγωνιστεί. Την κατάληξη την γνωρίζεις. Γι'αυτό τον αγαπάμε.

Α.Κ.

Update 13/9/13: Έτοιμο και το πρώτο τρέιλερ, το οποίο φανερώνει αυτό ακριβώς που περιμέναμε: Ο Στέθαμ είναι ένας πρώην φοβερός και τρομερός πεζοναύτης/ειδικός πράκτορας που θέλει απλά να ζήσει ήσυχα με την κόρη του σε ένα χωριό, αλλά ο τοπικός βαρώνος ναρκωτικών Φράνκο έχει σκοπό να τον εξοντώσει. Όπως θα αντιληφθείτε βέβαια και όπως αποτυπώνεται γλαφυρά στην φωτό και το βλέμμα τρόμου του (αγαπητού κατά τα λοιπά) Τζέιμς, το αποτέλεσμα του αγώνα Στέθαμ-Φράνκο μπορείτε να το παίξετε άφοβα άσο στο στοίχημα και γιατί όχι Over με πολλά "γκολ"...

 

Update 21/10/13: Το δεύτερο, red banned, τρέιλερ είναι παραδόξως πιο αποσμασματικό, αλλά με αρκετό έξτρα ξύλο, προχωράει την υπόθεση ένα βήμα πιο μακριά (ο Φράνκο αν και ανακαλύπτει ότι ο Στέθαμ ήταν πρώην μυστικός πράκτορας, άρα κινδυνεύει να τις "μαζέψει", παρ'όλα αυτά τον αναγκάζει ο αρχιβαρώνος των ναρκωτικών της ευρύτερης περιοχής να το κάνει...), ενώ ο Στέθαμ κλείνει με totally badass punchline προς την κόρη του (που έχει απαγάγει ο Φράνκο): "Trust me, I'm coming...". Fucking A!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos