ΣΕΙΡΕΣ

Hackers απειλούν με διαρροή των υπόλοιπων επεισοδίων Game Of Thrones

Δημοσίευση: 1 Aug 2017, 10:26
Συντάκτης:

Μια ομάδα χάκερς έκλεψε τα σενάρια των μελλοντικών επεισόδιων για την 7η σεζόν του The Game Of Thrones, καθώς και επεισόδια άλλων τηλεοπτικών σειρών της εταιρείας παραγωγής και καλωδιακού καναλιού ΗΒΟ. 

Το δίκτυο δημοσίευσε μια δήλωση του Entertainment Weekly επιβεβαιώνοντας ότι είχε υποστεί "ένα περιστατικό στον κυβερνοχώρο", το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να κλαπούν πληροφορίες. "Αρχίσαμε αμέσως να διερευνούμε το περιστατικό και συνεργαζόμαστε με τις αρχές του νόμου για τον εντοπισμό των υπευθύνων. Η προστασία δεδομένων αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα στο HBO και λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την ευθύνη μας για την προστασία των δεδομένων που διαθέτουμε".

Οι χάκερς ισχυρίζονται ότι έχουν 1.5 terabyte δεδομένων, αν και δεν είναι σαφές από τι αποτελείται. "Γεια σε όλη την ανθρωπότητα. Η μεγαλύτερη διαρροή της εποχής στον κυβερνοχώρο μόλις συνέβει. Ποιο είναι το όνομά του? HBO και το Game of Thrones! Είστε τυχεροί που είστε οι πρώτοι για να δείτε και να κατεβάσετε τη διαρροή. Απολαύστε το και διαδώστε τo. Το HBO πέφτει...".

Σύντομα θα μάθουμε περισσότερα.

Update 4/8/17: Φήμες θέλουν το 4ο επεισόδιο να υπάρχει στα torrents με watermark "for internal viewing onlyfor internal viewing only", οπότε ενδέχεται να μην είναι και η τελική κόπια...

Update 16/8/17: Φήμες θέλουν και το 6ο επεισόδιο να υπάρχει στα torrents, μετά την "κατα λάθος" διαρροή από το ισπανικό ΗΒΟ...

Πρώτη δημοσίευση: 1 Aug 2017, 10:26
Ενημέρωση: 17 Aug 2017, 15:47
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos