ΣΕΙΡΕΣ

H τηλεοπτική σειρά του Άνταμ ΜακΚέι δείχνει must watch

Δημοσίευση: 23 Ιαν. 2018, 23:40
Συντάκτης:

Τρία χρόνια μετά το εξαιρετικό (και βραβευμένο με Όσκαρ διασκευασμένου σεναρίου) "Τhe big short", ο Άνταμ ΜακΚέι δοκιμάζει (όπως πάρα πολλοί άλλοι διάσημοι σκηνοθέτες) την τύχη του στην μικρή οθόνη, με το "Succession" που αναμένεται τον Ιούνιο από το ΗΒΟ.

Στο τρέιλερ παρακολουθούμε τον Μπράιαν Κοξ να βρίζει τους πάντες σαν πατριάρχης της Waystar Royco, ενός μεγάλου οικογενειακού ομίλου μέσων μαζικής ενημέρωσης. Είναι παντρεμένος με την τρίτη σύζυγό του, Marcia (Hiam Abbass), ενώ ο Kendall Roy (Jeremy Strong), ο μεγαλύτερος γιός του Logan απο τον δεύτερο γάμο του, είναι αυτή τη στιγμή τμηματικός πρόεδρος της εταιρείας και ο πρώτος στην διαδοχή της προεδρίας. Ο Roman Roy (Kieran Culkin), ο νεότερος αδελφός του Kendall, είναι ο λάτρης της καλοπέρασης γιός, που πλέον δεν εργάζεται στην εταιρεία, η μοναδική του κόρη Siobhan ‘Shiv’ Roy (Sarah Snook), επιδιώκει καριέρα στη πολιτική, ενώ ο Connor Roy (Alan Ruck), ο μεγαλύτερος γιός του Logan, έχει ακολουθήσει μια ανεξάρτητη ζωή στο Μεξικό....

Θυμίζουμε ότι ο ΜακΚέι (που εκτός από παραγωγός στην σειρά θα σκηνοθετήσει τουλάχιστον τον πιλότο της), ετοιμάζει το "Backseat" την βιογραφική ταινία για τον πρώην Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Ντικ Τσένεϊ, τον οποίο υποδύεται ο αγνώριστος Κρίστιαν Μπέιλ, με τους Σαμ Ρόκγουελ, Έιμι Άνταμς, Στιβ Καρέλ, Άλισον Πιλ, Μπιλ Πούλμαν nνα συνθέτουν ένα εξαιρετικό καστ.

Update 21/5/18: Πρεμιέρα 3 Ιουνίου στο ΗΒΟ και στην ελλάδα αποκλειστικά από τη Nova

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos