ΤΑΙΝΙΕΣ

H Μαργκό Ρόμπι είναι μια αγνώριστη Πριγκίπισσα Του Πάγου!

Δημοσίευση: 23 Μαρτίου 2016, 11:01
Συντάκτης:

Όχι, δε μιλάμε για την αγαπημένη παιδική ταινία της Disney “Frozen”. Για την ακρίβεια η μόνη σχέση που φέρει το νέο project της εντυπωσιακής ηθοποιού με την ‘Έlsa’ του “Frozen’”  είναι ο πάγος, αλλά στην περίπτωσή της, μιλάμε για επίπεδο πρωταθλητισμού.

Η διαμάχη ανάμεσα στις αθλήτριες Tonya Harding και Nancy Kerrigan στους Ολυμπιακούς αγώνες του 1994 αποτελεί ακόμα και σήμερα ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στο χώρο όχι μόνο του καλλιτεχνικού πατινάζ, αλλά και ολόκληρου του αθλητισμού.

Σήμερα, δυο δεκαετίες μετά,  η εκρηκτική ηθοποιός Μαργκό Ρόμπι έρχεται να πρωταγωνιστήσει στο ρόλο της Harding στη βιογραφική  ταινία για τη ζωή της με τίτλο “I, Tonya”.

Πρόκειται για την σχεδόν παραμυθένια ιστορία της φτωχής αθλήτριας από το Portland που κατάφερε να γίνει η πριγκίπισσα του πάγου, ήτοι η πρώτη Αμερικανίδα που έκανε τριπλό άξελ και να καταξιωθεί στο παγκόσμιο γίγνεσθαι του καλλιτεχνικού πατινάζ. Η ίδια, το 1991 κατά τη διάρκεια του αμερικάνικου πρωταθλήματος καλλιτεχνικού πατινάζ στο Ντιτρόιτ, έστησε σε συνεργασία με το σύζυγό της Τζεφ Γκίλοουλι ολόκληρη πλεκτάνη με στόχο τον τραυματισμό (ξυλοδαρμό) της αντιπάλου της Nancy Kerrigan. Συγκεκριμένα, η τελευταία δέχτηκε επίθεση από άγνωστο με μαχαίρι στο δεξί γόνατο, που είχε ως αποτέλεσμα να εγκαταλείψει τους αγώνες και να στεφθεί πρωταθλήτρια η Harding. Ωστόσο, η στιγμή είχε καταγραφεί σε βίντεο και αποδείχθηκε ότι δράστες ήταν ο πρώην σύζυγος της Harding όσο και η ίδια η Harding, που έχασε τον τίτλο και αποκλείστηκε από το συγκεκριμένο άθλημα δια βίου.  Εν τέλει κατέληξε να παίζει σε  αγώνες μποξ σε καζίνο της Αμερικής. Και κάπου ανάμεσα σε όλα αυτά δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο ένα σεξ βίντεο στο οποίο συμμετείχε, κατηγορήθηκε για ξυλοδαρμό του συντρόφου της, ενώ ‘έφαγε’ και δέκα ημέρες φυλάκιση λόγω οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ.

Το σενάριο είναι του Στίβεν Ρότζερς (ο οποίος έκανε εκτενή έρευνα για την υπόθεση και μάλιστα μίλησε τόσο με την ίδια τη Harding όσο και με τον τότε σύζυγό της Gillooly, ενώ έχει γράψει στο παρελθόν τα "P.S. I love you" & "Love the Coopers") , ενώ την παραγωγή έχει αναλάβει ο Μπράιαν Άνκελες της Clubhouse Pictures. Όσο για το σκηνοθέτη; Αναζητείται ακόμα.. 

Update 21/1/17: Η πρώτη φωτό της Μαργκό Ρόμπι που διέρρευσε από τα γυρίσματα είναι σχεδόν σοκαριστική! 

Update 19/10/17: Και οι πρώτες εικόνες, από το teaser που δόθηκε στη δημοσιότητα, έχουν πολύ "ζουμί": 

Update 1/11/17: Πόσο μάλλον το επίσημο τρέιλερ. "Τα Καλά Παιδά του καλλιτεχνικού πατινάζ"! 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos