H Μαράια Κάρει φέρνει τα Χριστούγεννα στα σινεμά

Δημοσίευση: 8 Απριλίου 2015, 12:31
Συντάκτης:

Μιας κι ο καιρός χειμώνιασε πάλι και αντί για Πάσχα θυμίζει περισσότερο.. Χριστούγεννα και όλοι αντί να σκεφτόμαστε αυγά και λαμπάδες σιγοτραγουδάμε το ‘All I want for Christmas’, το MOVE IT σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα  σας έχει Χριστουγεννιάτικα νέα…

Σύμφωνα με τον παραγωγό Τζόναθαν Σίστακ, η New Line Cinema  σε  συμπαραγωγή  με τον επί χρόνια συνεργάτη και κολλητό της Μαράια Κάρει, Μπρετ Ράτνερ, ετοιμάζουν Χριστουγεννιάτικη ταινία με –επιτέλους- πρωταγωνίστρια τη… βασίλισσα των Χριστουγέννων, Μαράια.

Προφανώς και δεν έχει καμία σημασία το σενάριο, όταν τα σκήπτρα έχει η πληθωρική Μαράια, αλλά σύμφωναμε τον Σίστακ «η ταινία έχει να κάνει λίγο με το πώς η μουσική μπορεί να σε γυρίσει πίσω στο χρόνο. Θα έχει όλα όσα ελπίζει κάποιος ότι μπορεί να έχει μια Χριστουγεννιάτικη ταινία με την Μαράια Κάρει». Enough said.

Τίτλος για την ταινία δεν έχει βρεθεί ακόμα, αλλά δικαιωματικά θα πρέπει να είναι “All I want for Christmas”. Σε περίπτωση που ανησυχείτε πάντως, σεναριογράφοι βρέθηκαν και δεν είναι άλλοι από το δίδυμο των Ντέιβιντ Ντάιμοντ και Ντέιβιντ Βάισμαν που ‘κρύβονται’ πίσω από το ‘The Family Man’, ενώ το soundtrack θα αποτελείται από  τι άλλο….Ovredose Κάρει (και όχι Τζιμ).

Update 31/7/15: Έχουμε σοβαρές εξελίξεις στο συγκεκριμένο ζήτημα. Η Μαράια η Κάρεϊ, όχι μόνο θα πρωταγωνιστήσει και θα τραγουδήσει στο "Mariah Carey's Christmas Project", αλλά θα πραγματοποιήσιε και το ΣΚΗΝΟΘΕΤΙΚΟ ΤΗΣ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ. Kαι κάπου εδώ μπορείτε να τρολάρετε ελεύθερα και χωρίς κανέναν δισταγμό για την r'n'b τσόντα που είπε να πιάσει κάμερα. Α.Κ.

Προς το παρόν… προετοιμάσου για Πάσχα, με τον ύμνο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos