H Emily Ratajkowski δεν βρίσκει δουλειές λόγω μεγάλου στήθους

Δημοσίευση: 7 Ιουλίου 2017, 20:42
Συντάκτης:

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι είναι μια πραγματική κούκλα, η οποία εδώ και μερικά χρόνια δοκιμάζει τις δυνάμεις στον χώρο της υποκριτικής, με κορυφαία στιγμή την συμμετοχή της στο Gone Girl του Ντέιβιντ Φίντσερ, ενώ προσεχώς θα την δούμε στα I Feel Pretty (με Μισέλ Ουίλιαμς, Έιμι Σούμερ), In Darkness (με Νάταλι Ντόρμερ, Εντ Σκρέιν) και Welcome Home (με Άαρον Πολ).

Ενώ η συμμετοχή της στο video clip του Blurred Lines από τον Robin Thicke εκτόξευσε τη δημοτικότητα της με τον λογαριασμό της στο Instagram τον οποίο ενημερώνει καθημερινά, να συγκεντρώνει πάνω από 13 εκατομμύρια followers.

Kαι όμως, η ενασχόληση της με το μόντελινγκ (για προφανείς λόγους) και η εκτυφλωτική της εμφάνιση, δημιουργούν επαγγελματικά εμπόδια στην 26χρονη (έχει γενέθλια σήμερα...) Λονδρέζα!

Σε συνέντευξη της στο Harper's Bazaar, ανέφερε πως δεν καταφέρνει εύκολα να κλείνει δουλειές στον χώρο του κινηματογράφου, λόγω... του μεγάλου της στήθους.

«Αυτό που συμβαίνει συχνά είναι να λένε για μένα: "Είναι υπερβολικά σέξι". Κάποιοι δεν θέλουν να δουλέψουν μαζί μου εξαιτίας του μεγέθους του στήθους μου. Είναι συμπεριφορά αυτή που δεν μας τιμά, εμάς τις γυναίκες. Που είναι το κακό με το στήθος μου; Εμείς οι γυναίκες, πρέπει να χαιρόμαστε τα στήθη μας, είτε είναι μεγάλα είτε είναι μικρά. Γιατί θα έπρεπε να είναι πρόβλημα αυτό;».

Η Ραταϊκόφσκι διατείνεται πως οι sexy φωτογραφίες που ανεβάζει στο προφίλ της αποτελούν μια "φεμινιστική πράξη", μιας και θέλει να αποδείξει πως το καλλίγραμμο γυναικείο σώμα μπορεί να πηγαίνει πακέτο με ένα έξυπνο μυαλό. Κοινώς, το ένα δεν αποκλείει το άλλο. Επίσης, η ίδια αναφέρει πως οι καμπύλες της, της έχουν στερήσει δουλειές και στον χώρο της μόδας, εκεί όπου ακόμη από τους περισσότερους σχεδιαστές προωθούνται οι πολύ αδύνατες γυναίκες...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos