H Αντζελίνα Τζολί ξανά μάγισσα στο Maleficent

Δημοσίευση: 12 Σεπτεμβρίου 2017, 12:24
Συντάκτης:

Η Αντζελίνα Τζολί επιβεβαίωσε ότι θα επιστρέψει στο σίκουελ του «Maleficent»: η 42χρονη σταρ θα υποδυθεί ξανά τη μάγισσα στη συνέχεια της live action διασκευής του παραμυθιού «Ωραία Κοιμωμένη».

Μιλώντας στο Deadline για το «Maleficent 2», ανέφερε: «Ετοιμάζουμε το σενάριο, και θα είναι πραγματικά ένα πολύ δυνατό σίκουελ. Όταν αισθανθώ ότι είναι καιρός να επιστρέψω στη δουλειά, θα επανέλθω. Είχα ανάγκη να μείνω σπίτι. Ελπίζω να εργαστώ ξανά τους επόμενους μήνες» δήλωσε.

Η ταινία «Maleficent» σημείωσε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία, με τα συνολικά έσοδα να φτάνουν τα 758,4 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

Update 14/5/19: Το "Maleficent: Mistress Of Evil" εξελίσσεται λίγα χρόνια μετά την πρώτη ταινία, με την σχέση της μάγισσας και της πριγκίπισσας Ορόρα (Ελ Φάνινγκ) σε πρώτο πλάνο, αλλά και τον νέο χαρακτήρα της Βασίλισσας Ινγκριντ (Μισέλ Φάιφερ), μητέρας του πρίγκιπα Φίλιπ. Στο καστ επίσης οι Τσιγουέτελ Ετζιόφορ, Λέσλεϊ Μάνβιλ, Εντ Σκρέιν, Τζούνο Τεμπλ. Σκηνοθετεί ο Νορβηγός Γιοακίμ Ρόνινγκ («Kon-Tiki», «Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge»), στις αίθουσες αναμένεται 18/10/2019. Πρώτο teaser:  

Update 8/7/19: Επίσημο τρέιλερ, με μέτρια εφέ και την κόντρα μεταξύ Μισέλ Πφάιφερ και Αντζελίνα Τζολί, με την δεύτερη να αποκτά  έναν απροσδόκητο σύμμαχο: 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos