ΣΕΙΡΕΣ

"Goliath": Ο νόμος του Μπίλι

Δημοσίευση: 15 Νοε. 2016, 12:14

Η σειρά του Amazon είναι μια μίξη δύο πετυχημένων συνταγών. Ένα σοβαρό δικαστικό δράμα και ένας αντιήρωας. Μια υπόθεση με τόσο μοχθηρούς τύπους που είναι την ίδια στιγμή πανέξυπνοι και πολύ πλούσιοι. Αρα και πάρα πολύ επικίνδυνοι.
O χαρακτήρας που υποδύεται ο Μπίλι Μπομπ Θόρντον ήταν ένας μεγαλοδικηγόρος, που η καριέρα και η ζωή του έχουν ψιλοδιαλυθεί. Η γυναίκα του τον εγκατέλειψε και ο ίδιος έχει γίνει αλκοολικός.
Η μοίρα όμως του δίνει την ευκαιρία να αναλάβει μια υπόθεση και να εξιλεωθεί, χτυπώντας την δικηγορική φίρμα-κολοσσό για την οποίο εργαζόταν στο παρελθόν και η οποία εκπροσωπεί μια πανίσχυρη βιομηχανία κατασκευής όπλων.


Ολα οδηγούν στη μεγάλη κόντρα με τον πρώην φίλο και συνέταιρό του, που υποδύεται όσο πιο εκκεντρικά γίνεται, ο Γουίλιαμ Χαρτ. Η σχέση αυτών των δύο ανδρών, κινεί την ιστορία. Ο Χαρτ ελέγχει τα πάντα από το σκοτεινό γραφείο του, είναι υπερφίαλος και απόλυτα σίγουρος για τον εαυτό του. Το μίσος του προς τον Θόρντον τον συντηρεί και την ίδια στιγμή οι πανέξυπνες κινήσεις του πρώην συνεργάτη του, δείχνουν να τον... διεγείρουν.


Ο Μπίλι Μπομπ Θόρντον, μετά την φοβερή παρουσία του στο "Fargo" αποδεικνύει πως θα μπορούσε να είχε κάνει μια μεγάλη καριέρα. Οσο αντιπαθής είναι σε πολλούς, μπορεί με ευκολία και χωρίς καν να αλλάξει το στιλ του, ούτε να το κούρεμα ή τα ρούχα, να γίνει συμπαθής. Ο ρόλος του εδώ δεν είναι καν αυτός του ιδανικού δικηγόρου ή συζύγου ή πατέρα, αλλά καταφέρνει να πατάει σταθερά στην λεπτή γραμμή που πάντα χτίζουν έναν αξέχαστο αντιήρωα.
Χωρίς αυτόν, το "Goliath" θα ήταν απλά ένα καλογυρισμενο δικαστικό δράμα, που θα ξεχνούσες την άλλη μέρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos