ΣΕΙΡΕΣ

Γιώργος Λάνθιμος και Τζορτζ Κλούνεϊ ετοιμάζουν σειρά στο AMC!

Δημοσίευση: 7 Ιαν. 2017, 04:06
Συντάκτης:

Φανταστικά νέα για τον Γιώργο Λάνθιμο, ο οποίος δείχνει ολοένα και περισσότερο να αφήνει πιο έντονο το αποτύπωμά του στον κόμοσ του χολιγουντιανού θεάματος.

Μετά φυσικά το "Lobster" με τα βραβεία του σε διάφορα φεστιβάλ, αλλά και το σχετικό οσκαρικό buzz για το σενάριό του, το "The killing of sacred deer" (με Νικόλ Κίντμαν, Κόλιν Φάρελ, Αλίσια Σιλβερστόουν) που ολοκλήρωσε γυρίσματα και το "The favourite" (με Έμμα Στόουν, Ρέιτσελ Βάις) που βρίσκεται στο στάδιο της προπαραγωγής, ήρθε η ώρα ο Έλληνας δημιουργός να μετρήσει τις δυνάμεις του και στην μικρή οθόνη. Και σε τι πρότζεκτ!

Στον 43χρονος σκηνοθέτη ανατέθηκε να τρέξει δημιουργικά το νέο πρότζεκτ που θα αφορά μίνι σειρά με ωριαία επεισόδια στο AMC (το κανάλι των Walking Dead, Breaking Bad, Mad Men, Better Call Saul, Night Manager κ.α....), στην οποία χρέη παραγωγού θα εκτελέσει ο Τζορτζ Κλούνεϊ (!) και ο Γκραντ Χέσλοβ (The Ides Of March, Argo, The Monuments Men, Money Monster)!

Θα έχει τίτλο "On becoming God in central Florida" και θα πρωταγωνιστήσει η Κίρστεν Ντανστ στον ρόλο "της πρόσφατα χωρισμένης μικροαστής Κρίσταλ Γκιλ, η οποία κυνηγά το δικό της Αμερικανικό Όνειρο προσπαθώντας με διάφορες απατεωνιές να ανελιχθεί στο κλειστό κύκλωμα των Ιδρυτών του Αμερικανικού Εμπορίου και να εκδικηθεί με τον τρόπο της όσους την είχαν οδηγήσει σχεδόν στην αφάνεια....".

Αυτά είναι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
19 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos