"Φόβος και τρόμος" για τον Τζέικ Τζίλενχαλ

Δημοσίευση: 13 Μαρτίου 2018, 14:19

Το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Dan Gilroy, «Nightcrawler» («Νυχτερινός Ανταποκριτής») κατάφερε να αποσπάσει πολύ θετικές κριτικές. Η επόμενη ταινία του, «Roman J. Israel, Esq.» έδωσε από το πουθενά μία οσκαρική υποψηφιότητα στο πρωταγωνιστή της, Denzel Washington. Η νέα ταινία που ετοιμάζει σε σκηνοθεσία και σενάριο δικό του θα γίνει για λογαριασμό του Netflix, εξασφαλίζοντας έτσι ένα ακόμα δυνατό χαρτί στο δυναμικό του.

Εκτός από τον Jake Gyllenhaal και την Rene Russo, με τους οποίους ξανασυναντιέται μετά το «Nightcrawler», το Variety αναφέρει ότι στο επερχόμενο θρίλερ-τρόμου θα παίζουν επίσης ο John Malkovich, η Toni Collette και η Natalia Dyer (Stranger Things). Αυτό που ξέρουμε προς το παρόν για την υπόθεση είναι ότι αφορά «ακριβοπληρωμένους καλλιτέχνες και μεγαλοσυλλέκτες που πληρώνουν ακριβά, όταν η τέχνη συγκρούεται με το εμπόριο».

Μιλώντας στο Business Insider την περασμένη χρονιά,  ο σκηνοθέτης είχε δηλώσει ότι η ταινία «τοποθετείται στον κόσμο της σύγχρονης τέχνης στο Los Angeles», προσθέτοντας ότι «έχουμε ένα, σαν ταινία του Robert Altman, μεγάλο, εντυπωσιακό καστ. Υπάρχει μία αίσθηση από το «The Player» σε αυτό. Είναι ένα μεγάλο καστ, και μεταφερόμαστε από πρόσωπο σε πρόσωπο, όσο μετακινούμαστε σε αυτόν τον κόσμο. Η ιστορία αφηγείται μέσα από τους διαφορετικούς χαρακτήρες». Σχετικά με το πότε θα δούμε την ταινία, ο Gilroy είχε αναφέρει ότι μάλλον στο Halloween του 2018, το οποίο δίνει μία ένδειξη για το τι είδους ταινία να περιμένουμε.

Παύλος Γκουγιάννος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos