Φεστιβάλ Τρόμου 2017

Δημοσίευση: 4 Μαΐου 2017, 15:27
Συντάκτης:

Για τέταρτη χρονιά, το Φεστιβάλ «Νύχτες Τρόμου» διεξάγεται στην Αθήνα από σήμερα μέχρι και την Τετάρτη 10 Μαϊου στους κινηματογράφους Ιντεάλ και Όσκαρ Digital. Στην συνέχεια και το χρονικό διάστημα 11-17 Μαϊου, οι ταινίες του θα προβληθούν σε Θεσσαλονίκη (Βακούρα), Ρόδο (Παλλάς), Λάρισα (Victoria), Ηράκλειο (Βιτσέντζος Κορνάρος), Αλεξανδρούπολη (Ηλύσια), με τιμές ειστηρίων: Απλό 6€, Ημερήσιο 10€, Full Pass 40€.

Ταινία έναρξης θα αποτελέσει το The Void των Jeremy Gillespie και Steven Kostanski. Μας βάζει στα άδυτα του Νοσοκομείου, όπου κουκουλοφόρα μέλη μιας μυστηριώδους αίρεσης εγκλωβίζουν μια ομάδα ανθρώπων. Υπό τις οδηγίες του αστυνόμου Carter, θα πρέπει να βρουν ένα δρόμο διαφυγής, όμως οι έρευνές τους στα άδυτα του κτηρίου θα αποκαλύψουν τα νοσηρά μυστικά του.

Ταινία λήξης, το Τσέχικο βιογραφικό δραματικό θρίλερ I, Olga (Já, Olga Hepnarová) των Petr Kazda και Tomás Weinreb. Η αληθινή ιστορία της Όλγκα Χεπνάροβα, μιας διαταραγμένης νεαρής κοπέλας από τη Πράγα, η οποία μετά από μια σύντομη ζωή βουτηγμένη στα σοβαρά ψυχολογικά της προβλήματα, το 1973 πήρε την εκδίκησή της από τη κοινωνία με έναν τραγικό τρόπο.

Το φετινό πρόγραμμα έχει ετοιμάσει δύο αφιερώματα στο sci-fi horror και στον ελληνικό τρόμο.

Δεν λείπει από το πρόγραμμα το Διεθνές Διαγωνιστικό, αλλά και το τμήμα ταινιών μικρού μήκους, χωρισμένες σε ελληνικές και διεθνείς παραγωγές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos