/ Πήγες Θερινό Σινεμά;

Θα μετρήσουμε πολλά αστέρια μέχρι να ολοκληρώσουμε το αφιέρωμα στα θερινά!

Δες που πήγαμε μέχρι τώρα
News

Το Facebook θέλει να μοιάσει σε Netflix & YouTubeTo Facebook έχει αναπτυχθεί τρομερά τα τελευταία χρόνια και αποτελεί το πιο διαδεδομένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης μακράν. Δεν θέλει όμως να παραμείνει εκεί και ετοιμάζει αλλαγές που θα καταφέρουν να δώσουν πολλά περισσότερα και να μεγαλώσουν τον ανταγωνισμό.

Θα επιδιώξει να ανταγωνιστεί Netflix, Amazon, YouTube αλλά και τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα, καθώς ανακοίνωσε πως θα ξεκινήσει την λειτουργία της η υπηρεσία Watch, η οποία θα δώσει την δυνατότητα σε όποιον την χρησιμοποιεί, να βλέπει μια μεγάλη γκάμα από ταινίες, σειρές και αγώνες, με πολλά από αυτά μάλιστα να είναι παραγωγές του ίδιου του Facebook, όπως θέλουν οι υπεύθυνοι.

To Watch, θα έχει αποθηκευμένα τελευταία επεισόδια των αγαπημένων σειρών αλλά και πολλές πρόσφατες ταινίες, ενώ θα υπάρχει και σχολιασμός, κριτικές με φίλους και γνωστούς και όχι μόνο, ενώ παράλληλα θα προσπαθήσει να γίνει το νέο… YouTube με πολλά βιντεάκια πάσης φύσεως. Το Watch αρχικά θα δοκιμασθεί μόνο στην Αμερική και αργότερα θα επεκταθεί.

Δημοσίευση: 10 Aug 2017, 20:43
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

clapper
Σύνοψη: Ο Eddie Krumble (Ed Helms) με τον φίλο...
21 λεπτά
Αν για κάποιο λόγο είχε κανείς την απορία πώς...
40 λεπτά
Ακόμα περισσότερο και καλύτερο σινεμά κάτω από τ’ αστέρια! Η...
15 ώρες