Εξαφάνισαν τον Κέβιν Σπέισι: έτοιμο τρέιλερ με τον Κρίστοφερ Πλάμερ!

Δημοσίευση: 9 Νοε. 2017, 16:54
Συντάκτης:

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ και οι παραγωγοί του επερχόμενου «All the Money in the World», αποφάσισαν κάτι που δεν έχει συμβεί ξανά. 
Με τις κατηγορίες κατά του Κέβιν Σπέισι για περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης (μέχρι και ανηλίκων) να πληθαίνουν, επέλεξαν -και ενώ τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί και έχει δοθεί στην δημοσιότητα και τρέιλερ (...), θυμηθείτε εδώ- να απομακρύνουν τον Κέβιν Σπέισι από την ταινία, να κάνουν νέα διανομή του ρόλου και να ξαναγυρίσουν τις σκηνές στις οποίος έπαιζε ο 58χρονος σταρ...

Ο Σπέισι θα αντικατασταθεί από τον Κρίστοφερ Πλάμερ στον ρόλο του Αμερικανού μεγιστάνα του πετρελαίου Τζον Πολ Γκέτι στη δραματική ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ για την απαγωγή το 1973 του τότε έφηβου εγγονού του, Τζον Πολ. Παρά την αλλαγή αυτή της τελευταίας στιγμής, η ταινία αναμένεται να προβληθεί στις αίθουσες στις 22 Δεκεμβρίου, ενώ η εταιρεία παραγωγής TriStar Pictures τόνισε σε ανακοίνωσή της: «Υπάρχουν πάνω από 800 ακόμη ηθοποιοί, συγγραφείς, καλλιτέχνες, τεχνίτες, τεχνικοί και προσωπικό που εργάστηκαν στην ταινία επί χρόνια, ανάμεσά τους ένας από τους κορυφαίους σκηνοθέτες του κινηματογράφου. Θα ήταν μεγάλη αδικία να τιμωρηθούν όλοι αυτοί για τα σφάλματα ενός πρωταγωνιστή της ταινίας».

Update 29/11/17: Δεν άργησαν καθόλου ο Ρίντλεϊ Σκοτ και οι συνεργάτες του. Έτοιμο το νέο τρέιλερ, με τον Κρίστοφερ Πλάμερ αντί του Κέβιν Σπέισι. Σαφώς υποδεέστερο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Scoop

Scoop

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα, αυτό το δράμα παρουσιάζει εκ των έσω πώς οι...
15 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos