ΣΕΙΡΕΣ

Επιτέλους. Βγήκε η ημερομηνία για το νέο Twin Peaks

Δημοσίευση: 10 Ιαν. 2017, 13:14
Συντάκτης:

Καιρός ήταν και το νέο είναι πoλύ ευχάριστο. 

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία πρώτης προβολής του τρίτου κύκλου του «Twin Peaks», ενώ ο Ντέιβιντ Λιντς μίλησε σχετικά με τα 18 επεισόδιά του.

Κυκλώνουμε από τώρα λοιπόν στο ημερολόγιο (ή βάζουμε υπενθύμιση στο κινητό) την 21η Μαϊου 2017 στο Showtime, όταν και θα προβληθεί το πρώτο διπλό επεισόδιο.

Μετά την πρεμιέρα, η τρίτη και τέταρτη ώρα του «Twin Peaks» θα είναι αμέσως διαθέσιμες για streaming στην υπηρεσία Showtime Anytime και Showtime On Demand, ενώ θα προβληθούν την επόμενη εβδομάδα ως ακόμη ένα διπλό επεισόδιο. Στη συνέχεια τα επεισόδια θα είναι ωριαία και θα προβάλλονται ένα κάθε εβδομάδα.

Ο Ντέιβιντς Λιντς μίλησε για το reboot, σχολιάζοντας: «Η ερώτηση ποιος σκότωσε τη Λόρα Πάλμερ; - ήταν μια ερώτηση που δεν θέλαμε ποτέ να απαντήσουμε. Το μυστήριο γύρω από το φόνο της Λόρα Πάλμερ ήταν η κινητήριος δύναμη της σειράς. Όταν κάποια στιγμή μας είπαν ότι έπρεπε να το κλείσουμε σαν ζήτημα, μετά ουσιαστικά σκοτώσαμε και το Twin Peaks…

Δεν μπορώ να ισχυριστώ ότι είμαι έμπειρος στην τηλεοπτική κατασκευή σειρών, αλλά γνωρίζω πως να διηγηθώ μια ιστορία και αυτό είναι το σημαντικό. Είμαι ευτυχισμένος μέσα στον κόσμο του Twin Peaks και με τον τρόπο που εξελίσσεται, αν και δεν υπάρχουν σχέδια για παραπάνω από τα 18 επεισόδια που έχουμε φτιάξει. Αλλά και πριν έλεγα πως δεν θα επέστρεφα και το έκανα, οπότε τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί...»

Θυμηθείτε εδώ το teaser, τους πρωταγωνιστές να μας καλωσορίζουν στον 3ο κύκλο και περισσότερες λεπτομέρειες για το καστ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos