Επιστρέφει η «Νύφη του Φρανκενστάιν»

Δημοσίευση: 19 Απριλίου 2017, 17:52
Συντάκτης:

Μια από τις πιο κλασσικές ταινίες τρόμου, η «Νύφη του Φρανκενστάιν», αναμένεται να επιστρέψει σε ένα νέο reboot από τον Bill Condon, σκηνοθέτη της ταινίας «Πεντάμορφης και το Τέρας». Σεναριογράφος της νέας «Νύφης» θα είναι ο David Koepp των «Jurassic Park», «Υπόθεση Καρλίτο» και του «Ιντιάνα Τζόουνς και το Βασίλειο του Κρυστάλλινου Κρανίου».

H Elsa Lanchester είχε ενσαρκώσει την «Νύφη του Φρανκενστάιν» στην ταινία του James Whale το 1935 (υποψήφια για Όσκαρ ήχου), όπου συμπρωταγωνιστούσε με τον Boris Karloff στον ρόλο του τέρατος.

O Condon έγινε γνωστός από την ταινία «Θεοί και τέρατα» με τον Ian McKellen, τον Brendan Fraser και την Lynn Redgrave (Όσκαρ διασκευασμένου σεναρίου το 1999) και ακολούθησαν τα Dream Girls, Kinsey, The Twilight Saga Breaking Down, Mr. Holmes.

Σύμφωνα με το Deadline, η νέα «Νύφη του Φρανκενστάιν» θα αποτελέσει κομμάτι του γενικότερου reboot κλασσικών ταινιών τρόμου του Χόλιγουντ από την Universal. Το πρώτο reboot της σειράς θα είναι της «Μούμιας» με τον Tom Cruise, η οποία θα κυκλοφορήσει στις 15 Ιουνίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

imaginary, από την Spentzos imaginary, από την Spentzos