Eνας «κακός» Μακ Κόναχι για τον "Μαύρο Πύργο"

Δημοσίευση: 17 Νοε. 2015, 15:48
Συντάκτης:

Toν Ιανουάριο του 2017 θα κάνει πρεμιέρα μια νέα ταινία βασισμένη σε βιβλίο του Στίβεν Κινγκ, κάτι που τα εκατομμύρια οπαδών του, περιμένουν εδώ και πολλά χρόνια. Η σειρά του "The Dark Tower" φιλοδοξεί να γίνει ένα πετυχημένο franchise και στο σινεμά, αλλά το μόνο που γνωρίζουμε έως τώρα είναι το όνομα του σκηνοθέτη. Ο Δανός Νικολάι Αρσελ, σεναριογράφος του "The Girl with the Dragon Tattoo" και σκηνοθέτης του "A Royal affair", γράφει, σκηνοθετεί και περιμένει το... καστ.
Το αμερικανικό έγκυρο Variety, αποκαλύπτει πως ο ρόλος του ¨κακού" Walter Padick ή αλλιώς Man in Black έχει ήδη προσφερθεί στον Μάθιου Μακ Κόναχι, ο οποίος διάβασε το σενάριο και αναμένεται η απάντησή του.

Ο Κινγκ ξεκίνησε τη σειρά στις αρχές των 80s και συνέχισε για 30 και πλέον χρόνια με οκτώ βιβλία και το "The Gunslinger" να είναι η πρώτη ταινία. Ένας συνδυασμός western με sci-fi και  Άρχοντα των Δαχτυλιών. Ο κεντρικός ήρωας, ο Roland Deschain, ανήκει σε μια πεθαμένη πλέον βασιλική γενιά, και είναι πιστολέρο όπως αυτούς της Άγριας Δύσης, θυμίζοντας Κλιντ Ιστγουντ.Ενας μοναχικός περιπλανητής μέσα σ'έναν κατεστραμμένο κόσμο που, όσο ο χρόνος περνά, βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στην άβυσσο. Και ο Ρόλαντ αναζητά τον Μαύρο Πύργο για να τον θεραπεύσει.

Update 2/3/16: Ο ίδιος ο Στίβεν Κινγκ επιβεβαίωσε τους ηθοποιούς που θα αποτελέσουν το πρωταγωνιστικό δίδυμο: ο Μάθιου ΜακΚόναχι σαν Μαύρος Πύργος και ο Ίντρις Έλμπα σαν Ρόλαντ Ντεσάν! Αναμένεται στις 28 Ιουλίου 2017.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos