Εμπνευσμένο από το “The Walking Dead” το νέο “Ghostbusters”

Δημοσίευση: 24 Φεβ. 2015, 12:19
Συντάκτης:

Και ενώ η ανακοίνωση του γυναικείου καστ για το reboot του “Ghostbusters”  πριν ένα μήνα (θυμίσου εδώ

δεν μας είχε ενθουσιάσει ιδιαίτερα, ο σκηνοθέτης Πολ Φιγκ, ξαναχτυπά και μας δίνει έναν και μόνο λόγο να περιμένουμε την ταινία: το “The Walking Dead”.

Ο σκηνοθέτης, μάλιστα, καλεσμένος  στην εκπομπή “Talking Dead” του AMC, υπόσχεται μάλιστα να μας  προσφέρει άφθονο τρόμο, αφού σκοπεύει να δώσει μια υφή νταρκίλας στην ταινία, βγαλμένη από τη συγκεκριμένη σειρά.

«Οφείλω να πω ότι άντλησα πολύ μεγάλη έμπνευση από τη συγκεκριμένη σειρά. Αυτό που λατρεύω είναι ο τρόπος που παίζουν με τον κίνδυνο, μετά με τον τρόμο, αλλά επίσης με την ιδέα ότι πάντα έχει να κάνει με το ‘πέταγμα του γαντιού’. Και αυτό είναι κάτι, ένα στοιχείο που θέλω να φέρω επίσης στην ταινία “Ghostbusters”, το να πρέπει δηλαδή να περνούν μέσα από τέτοιου είδους ποικίλα εμπόδια που είναι μεταφυσικά και..τέτοια πράγματα. Πραγματικά τρέφομαι από το ‘The Walking Dead’», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Φιγκ, σχετικά με την έμπνευσή του αυτήν.

Υπενθυμίζουμε ότι στο καστ της ταινίας συμμετέχουν οι Κρίστεν Ουίγκ (The secret life of Walter Mitty, Bridesmaids, Skeleton twins),  Μελίσα ΜακΚάρθι (The heat, St Vincent, Identity thief),  Κέιτ ΜακΚίνον και  Λέσλι Τζόουνς,  με ημερομηνία εξόδου την 22η Ιουλίου 2016. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos