Η Τόνια Σωτηροπούλου αποκάλυψε πόσα λεφτά πήρε για τον ρόλο της στο Skyfall

Δημοσίευση: 31 Οκτ. 2014, 21:28

Την αμοιβή που έλαβε για τη συμμετοχή της στην ταινία του Τζέιμς Μποντ Skyfall αποκάλυψε η Τόνια Σωτηροπούλου. Μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, αποκάλυψε ότι για τη συμμετοχή της στο Skyfall πήρε 6.000 λίρες Αγγλίας, δηλαδή γύρω στα 8.000 ευρώ.

«Δούλεψα 3 ημέρες, αλλά συνολικά εκεί έμεινα 12 ημέρες για τα γυρίσματα. Νομίζω, όμως, ότι όταν είσαι ηθοποιός είσαι συνειδητοποιημένος ότι κάποιες περιόδους δεν θα έχεις και καθόλου δουλειά, οπότε μαθαίνεις να ζεις και με πολλά και με λίγα χρήματα. Εγώ γενικά δεν είμαι πολυέξοδος άνθρωπος και δεν είμαι δεμένη με υλικά αγαθά», είπε.

Η Τόνια Σωτηροπούλου (η οποία θα εμφανιστεί και στους νέους Πειρατές της Καραϊβικής) αναφέρθηκε στη μικρή διάρκεια του ρόλου της, σχολιάζοντας: «Νομίζω ότι ήταν άλλες 2.500 κοπέλες, αλλά ήταν η τυχερή μου μέρα. Να αναφερθώ λίγο εκτενέστερα στον μικρό μου ρόλο... Κατ' αρχάς, οι ηθοποιοί δεν αναλαμβάνουμε ποτέ να κάνουμε το editing σε μια ταινία -αυτό το ανέλαβε ο Σαμ Μέντες. Και θεωρώ τελικά πως ήταν καλό αυτό που έγινε (που κόπηκε σχεδόν ολόκληρη η σκηνή της και έμειναν μόνο μερικά δευτερόλεπτα) γιατί με προστάτευσε κατά κάποιο τρόπο. Αρχικά, η σκηνή που είχα εγώ ήταν μόνο γύρω από το σεξ. Θα ήταν η πρώτη σκηνή σεξ σε ταινία του Μποντ, γιατί συνήθως βλέπουμε να σηκώνεται ή να πέφτει στο κρεβάτι ο Μποντ. Προφανώς, όμως, δεν εγκρίθηκε από τον αμερικανικό κινηματογράφο και τελικά κράτησαν μόνο αυτό το κομμάτι. Δεν θα με πείραζε, πάντως, να παιχθεί η ερωτική σκηνή. Γυρίστηκε εξάλλου».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
15 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos