ΣΕΙΡΕΣ

Είδαμε το πρώτο επεισόδιο του "Roadies"

Δημοσίευση: 22 Ιουνίου 2016, 14:19
Συντάκτης:

Οταν το μάθαμε, σας είχαμε γράψει πριν αρκετούς μήνες πως η νέα δουλειά του Κάμερον Κρόου, που μετά από ένα σερί μέτριων ταινιών, και με παραγωγό τον Τζέι Τζέι Εϊμπραμς, έμοιαζε ως μια ιδανική επανεκκίνηση .
Η σειρά "Roadies" ασχολείται με τους roadies μιας μεγάλης rock μπάντας και τη ζωή τους στη διάρκεια μιας περιοδείας. Και το καστ, μια χαρά. Ο Λουκ Γουίλσον θα πρωταγωνιστεί ως road manager, η Κάρλα Γκουτζίνο, ως επικεφαλής της παραγωγής. Ολα θυμίζουν "Almost Famous" και αν κάποιος μπορεί να κάνει μια ταινία με θέμα τη μουσική, αυτός είναι ο Κάμερον Κρόου.
Το πρώτο επεισόδιο είναι απογοήτευση. Οχι γιατί είναι εντελώς για πέταμα ή δεν έχει διασκεδαστικές στιγμές, αλλά γιατί οι προσδοκίες από τον Κρόου λόγω του λαμπρού του παρελθόντος, ήταν μεγάλες. Πλέον, ο Κάμερον είναι σε ευθεία πτώση και η μικρή οθόνη δεν δείχνει κάτι δαφορετικό. Βέβαια, υπάρχουν ακόμα 9 επεισόδια και τα πάντα μπορούν να αντιστραφούν.
Στην πρεμιέρα λοιπόν, ο δημιουργός (σκηνοθέτης και σεναριογράφος) πασχίζει να μας κάνει να συμπαθήσουμε τους Roadies του. Με το ζόρι. Γλυκανάλατα, τραβηγμένα από κάθε πλευρά. Με ένα σωρό κλισέ (ο 45άρης που πηδάει μόνο πιτσιρίκες), τη νεαρή που ψάχνει το νόημα της ζωής (συμπαθέσταση βέβαια η Ιμογκεν Πουτς).
 

Και όλα χωρίς σενάριο, χωρίς ένα λόγο να αγαπήσουμε τους εργάτες πίσω από τα φώτα, που είναι και ένα σωρό. Υποτίθεται πως λατρεύουν τη μπάντα που δουλεύουν, αλλά δεν ξέρουμε ούτε ακούμε κάτι για αυτήν. Δηλαδή, με απλά λόγια, γιατί να θέλουν να κάνουν αυτή την κωλοδουλειά; Η μόνη εξήγηση είναι η αγάπη για τη μουσική, η οποία μας πλασάρεται de facto και δεν μας πείθει στιγμή...
Οι σκηνές με την stalker και φανατική γκρούπι, τραγικές μέσα στην υπερβολή τους. Ο Κρόου παραείναι ρομαντικός, ενώ κάθε απόπειρα χιούμορ αποτυγχάνει. Οχι πως θα βαρεθείς, αλλά δεν θα θαμπωθείς. Και έχεις και την Κάρλα Γκουτζίνο που περνά, σχεδόν, απαρατήρητη. Υπάρχει μια ωραία σκηνή με το "Given to Fly" των Pearl Jam που αφήνει μια μικρή ελπίδα πως τα επόμενα... τραγούδια του δίσκου θα είναι καλύτερα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos