ΣΕΙΡΕΣ

Είδαμε (και θα συνεχίσουμε να βλέπουμε) Ash Vs. Evil Dead!

Δημοσίευση: 17 Νοε. 2015, 17:55
Συντάκτης:

Σχεδόν 22 χρόνια μετά το “Army of Darkness”, τελευταίο κεφάλαιο της θρυλικής αιματοβαμμένης τριλογίας-επιτομής στο είδος της κωμωδίας τρόμου “Evil Dead”, ο Σαμ Ράιμι και ο Μπρους Κάμπελ επιστρέφουν αποφασισμένοι να δώσουν στους διψασμένους fans αυτό ακριβώς που ζητάνε.

Αυτή τη φορά, όμως, υπό τη μορφή μιας τηλεοπτικής σειράς (η οποία ανανεώθηκε για 2η σεζόν πριν καν ξεκινήσει να προβάλλεται η 1η!), δομημένης σε 10 σπινταριστά 30λεπτα επεισόδια. Και από τον (45λεπτο) πιλότο, κιόλας, φάνηκε ξεκάθαρα πως όλα όσα αγαπήσαμε στις απίθανες κινηματογραφικές περιπέτειες του Ash Williams θα τα ξαναβρούμε μπροστά μας, σερβιρισμένα σε γενναίες απολαυστικές δόσεις από τον Ράιμι και την παρέα του.

Aπό τις εξυπνακίστικες ατάκες του παράτολμου, αλλά κουτοπόνηρου κεντρικού ήρωα και το κατάμαυρο χιούμορ της (εξωφρενικής) πλοκής, μέχρι την επέλαση των διαβολικών Deadites με το παρανοϊκό τσιριχτό τους γέλιο – ικανό να σου παγώσει το αίμα και τις... επικές εκρήξεις βίας, και από τα ευφάνταστα ειδικά εφέ και τα ζογκλερικά του σκηνοθέτη που επιμένει να “τραβά” από τις πιο απρόσμενες γωνίες λήψης, μέχρι τις θεοπάλαβες καταστάσεις στις οποίες εμπλέκονται οι χαρακτήρες και τους πίδακες καυτού αίματος που πλημμυρίζουν την οθόνη με την παραμικρή ευκαιρία.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο ο Κάμπελ δείχνει ακμαιότατος και πανέτοιμος να τα βάλει εκ νέου με θεούς και δαίμονες – κυρίως με τους δεύτερους, οπλισμένος με το αγαπημένο του αλυσοπρίονο, αποδεικνύοντας και με το παραπάνω πως ο άνθρωπος πολύ απλά γεννήθηκε για να παίζει τον Ash. Όσον αφορά δε στο πολλά υποσχόμενο συμπρωταγωνιστικό καστ, την παράσταση κλέβει, μέχρι στιγμής, ο “φάτσας” Ρέι Σαντιάγκο που υποδύεται τον Pablo, τον ερωτοχτυπημένο όσο και αδέξιο sidekick του, ενώ σε βασικό γυναικείο ρόλο συναντάμε και την Λούσι Λόλες (για τους φίλους “Xena, Warrior Princess”), η Ruby της οποίας φαίνεται να έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Ash.

Το “Ash Vs. Evil Dead” ήδη έχει κάνει τους ορκισμένους fans να παραμιλάνε, εξασφαλίζοντας, παράλληλα, μια ενθουσιώδη υποδοχή από την πλειοψηφία των (τηλε)κριτικών. Από κοντά κι εμείς!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos