ΣΕΙΡΕΣ

Πρώτο τρέιλερ για την ταινία Downton Abbey

Δημοσίευση: 23 Ιουνίου 2017, 19:50
Συντάκτης:

Έπειτα από έξι τηλεοπτικές σεζόν, η οικογένεια Crawley της σειράς Downton Abbey θα πρωταγωνιστήσει και στη μεγάλη οθόνη. Η παραγωγή της ταινίας θα ξεκινήσει μέσα στο 2018.
Ο Michael Edelstein της NBC έκανε την ανακοίνωση κατά τη διάρκεια συνέντευξης, που έδωσε στη Σιγκαπούρη. «Ετοιμαζόμαστε για μια ταινία. Είναι στα σκαριά εδώ και αρκετό καιρό» δήλωσε χαρακτηριστικά και προσέθεσε ότι ελπίζει πως θα καταφέρει να συγκεντρώσει είκοσι ηθοποιούς της σειράς στο καστ της ταινίας.

<a href="/multimedia-trailer/o-pyrgos-toy-downton-2-mia-nea-epohi/65969">"Ο Πύργος του Downton 2": Μια νέα εποχή</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Ο Πύργος του Downton 2": Μια νέα εποχή

«Τώρα εργαζόμαστε στο σενάριο και μετά πρέπει να δούμε πώς θα φέρουμε πάλι τους ηθοποιούς μαζί. Γιατί, όπως ξέρετε, οι άνθρωποι πηγαίνουν και κάνουν άλλα πράγματα. Αλλά ελπίζουμε ότι θα καταφέρουμε να ξεκινήσουμε την ταινία κάποια στιγμή την επόμενη χρονιά».

Update 13/7/18: Όπως ανακοίνωσε επίσημα η Focus (η οποία θα διανείμει το φιλμ με την Universal), η κινηματογραφική μεταφορά του Downton Abbey είναι γεγονός. Ο Μπράιαν Πέρσιβαλ (είχε σκηνοθετήσει αρκετά από τα επεισόδια του τηλεοπτικού, αλλά και το κινηματογραφικό "Book Thief") στην σκηνοθεσία και ο δημιουργός του τηλεπτικού Downton Abbey (και σεναριογράφος επίσης στα Gosford Park, The young Victoria, Crooked house), Τζούλιαν Φέλλοουζ σε σενάριο και παραγωγή και οι περισσότεροι από τους πρωταγωνιστές της σειράς (Hugh Bonneville, Maggie Smith, Michelle Dockery, Elizabeth McGovern, Laura Carmichael) επιστρέφουν στο καστ.  

Update 14/12/18: Έτοιμο και το πρώτο teaser, με το φιλμ να προορίζεται για τις 13 Σεπτεμβρίου 2019.

Update 21/5/19: Πριν λίγα λεπτά δόθηκε στην δημοσιότητα το επίσημο τρέιλερ, με την ιστορία να διαδραματίζεται το 1927, όταν η οικογένεια Κρόουλι και η... στρατιά των υπηρετών τους ετοιμάζονται να υποδεχθούν τον Βασιλιά Γεώργιο και την Βασίλισσα Μαίρη που θα επισκεφθούν το Downton Abbey. Νέες προσθήκες στο καστ, οι Imelda Staunton & Tuppence Middleton. Bonneville unveiled a look at the cast, including Staunton and Middleton, yesterday in a tweet to highlight the upcoming trailer release.

 

 

Πρώτη δημοσίευση: 23 Ιουνίου 2017, 19:50
Ενημέρωση: 21 Μαΐου 2019, 16:28
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos