Δωρεάν μαθήματα δακτυλογράφησης από τον David Lynch!

Δημοσίευση: 4 Μαρτίου 2018, 18:55
Συντάκτης:

Ο David Lynch μας έχει μάθει διάφορα πράγματα μέσω της φιλμογραφίας του, όπως το να εμπιστευόμαστε τη λογική των ονείρων, να μην περιμένουμε να εξηγηθούν όλες οι απορίες μας και να αγκαλιάζουμε το σουρεαλιστικό και το παράδοξο. Τώρα, ήρθε η στιγμή να μας μάθει άλλο ένα skill, πιο πρακτικό αυτή τη φορά: τη δακτυλογράφηση με τυφλό σύστημα.

Δυο ευφάνταστοι τύποι, ο developer Hyacinth Nil και ο συγγραφέας Luke Palmer, δημιούργησαν το «David Lynch Teaches Typing», ώστε να μπορέσουμε να εμπλουτίσουμε το βιογραφικό μας υπό την καθοδήγηση του λατρεμένου Αμερικανού σκηνοθέτη.

Το δωρεάν software, το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ, πλασάρεται ως «το μοναδικό software που είναι wild at heart και weird on top.»

Σε ένα περιβάλλον βγαλμένο από τις καλύτερες στιγμές του Internet στα 90s, η μορφή του Lynch, φτιαγμένη αποκλειστικά από pixel, είναι έτοιμη να μας μυήσει στον… μαγικό κόσμο της δακτυλογράφησης, που είναι εξίσου ιδιαίτερος με τους κόσμους που δημιούργησε σε ταινίες του, όπως το «Earaserhead» και το «Blue Velvet.»

Τι περιμένετε; Φτιάξτε ένα «damn fine cup of coffee» και ετοιμαστείτε για το πιο λυντσικό online μάθημα της ζωής σας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos