Walking Dead μέχρι το... 2022;

Δημοσίευση: 23 Ιουλίου 2014, 12:20

To τηλεοπτικό "Walking Dead" έχει καταφέρει να χτίσει και να διατηρήσει έναν ισχυρό πυρήνα fans, παρά τα σκαμπανεβάσματά του κατά την διάρκεια των τεσσάρων κύκλων, ακόμα και μέσα στην ίδια χρονιά και από επεισόδιο σε επεισόδιο...

Η 5η σεζόν θα ξεκινήσει να προβάλλεται τον Οκτώβριο, όταν και θα μάθουμε αν οι επιζώντες της επιδημίες θα τα καταφέρουν να επιζήσουν στον Τερματικό Σταθμό, αντιμετωπίζοντας ανθρώπους-κανίβαλους.

Μέχρι τότε, ανέβηκαν οι πρώτες προωθητικές φωτό, ενώ οι παραγωγοί της σειράς, προφανώς ευχαριστημένοι από τα -αναλογικά καλά- νούμερα θεαματικποτητας, ξεκίνησαν δηλώσεις περί "άθφονου υλικού που αρκεί ακόμα και για 12 σεζόν και δεν αποκλείεται να προβάλλεται μέχρι το 2022 αν το κοινό βέβαια το τιμά με την θεασή του...".

Μάλιστα, βάση των κειμένων που υπάρχουν από το κόμικ, "έχουν ήδη τσεκαριστεί κρίσιμα σημεία σεναριακής καμπής για αρκετές σεζόν στο μέλλον".

Υπερβολικά όλα αυτά, ας καταφέρει να βρει την ισορροπία μεταξύ τρόμου και δράματος η σειρά στον 5ο κύκλο και μετά το συζητάμε για 6ο και 7ο, πόσο μάλλον για περισσότερους...

Α.Κ.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos